Alabastine allesvuller is schuurvrij

Piet de Vries Schildertips & Verfadvies

Blanke lak voor bescherming uv
Verf verwijderen van verschillende ondergronden.

Alabastine allesvuller

Alabastine allesvuller voor een glad resultaat en met dit Alabastine product hoef je je niet meer te schuren.

Alabastine allesvuller gebruik

Als je bijvoorbeeld een muur wilt verven met een latex verf moet je dit goed voorbereiden. Het ligt eraan hoe de staat van de muur is. Zit er behang op of is het gestuct. Om een strak resultaat te krijgen zul je de dus het behang moeten verwijderen. Je moet de muur helemaal schoonmaken. Er mag geen stukje papier meer op de muur zitten. Als blijkt dat de muur niet helemaal egaal is of dat er hier en daar grote gaten inzitten dan kun je het beste de hele muur gaan stukken. Je kunt een vakman laten komen. Maar je kunt dit zelf ook doen. Alabastine heeft hier een heel mooi product voor en dat is Alabastine muurglad. Dit is heel gemakkelijk aan te brengen met een roller en er zit een speciale spatel bij om het glad te maken. Echt simpel. Heb het zelf al meerdere malen gebruikt en ik als schilder is het mij ook gelukt. Lees hier het artikel over Alabastine muurglad. Wanneer je kleine gaten hebt kun je dit het beste opvullen met een beton plamuur. Alabastine heeft hier een heel mooi product voor. Dit is een allesvuller en is schuurvrij.

Alabastine vult gaten zonder dat het krimpt.

Alabastine hAlabastine Alles Vuller Schuurvrij 600MLeeft geweldige producten vind ik. Het product waar we het hier over hebben is Alabastine allesvuller. Wie een hekel aan schuren heeft moet dit gaan gebruiken. Het is een product met een zogenaamde lichtgewicht technologie. Het voordeel van dit Alabastine product is dat je het gat in een keer kunt opvullen en je hoeft daarna het niet meer te schuren. Het krimpt totaal niet. Belangrijk is natuurlijk wel dat je het goed glad afstrijkt met een plamuurmes. Gebruik hiervoor twee plamuurmessen. Een smal plamuurmes om het gat op te vullen en een breed plamuurmes om het glad te strijken. Wat ook een groot voordeel is dat het niet uitzakt. Je hebt meteen een spiegelglad resultaat. Als je dan even twee uurtje wacht kun je er met je latex er over heen schilderen. Dit product van Alabastine hecht op vele ondergronden zoals gipsplaten, beton, cement, spaanplaten. Ook hecht het goed op pleister-en stucwerk. Het hecht zelfs op polystyreen. Het heet ook niet voor niks een allesvuller. Daarnaast is het ook geschikt bij plafondreparaties als je een plafond wilt verven. Als het dan maar een paar gaten zijn dan kun je met deze allesvuller alles mooi glad strijken. Deze allesvuller van Alabastine kun je voor zowel binnen als buiten gebruiken. Je kunt het kopen in de reguliere bouwmarkten en is verkrijgbaar in tubes en een pot van 300 ml en 600 ml.
Conclusie van dit product is dat je en niet hoeft te schuren en dat je een super glad eindresultaat krijgt. Het allerbelangrijkste is hier dat je dit zelf kunt uitvoeren. Schilderpret.nl is hier immers voor opgezet dat je zelf veel schilder werkzaamheden kunt uitvoeren zonder dat je een vakman hoeft in te schakelen. Wie van jullie heeft wel eens Alabastine allesvuller schuurvrij gebruikt? Zo ja wat zijn de ervaringen? Zou je jou ervaringen wel willen opschrijven door een reactie te plaatsen onder dit artikel? Dan kunnen we dit met iedereen delen. Alvast bedankt. Piet de Vries

Blanke lak voor bescherming uv
Verf verwijderen van verschillende ondergronden.