Allesreiniger, B-clean een professionele toepassing+video.

door Piet de Vries | Geupdate op:  25 juni 2014

De beste schildertips & acties direct in je mailbox?

Schrijf je in en ontvang als eerste mail ons gratis ebook "schildertechnieken in je huis"

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie
Wil je nog meer gratis advies krijgen? Ontvang een aantal vrijblijvende en gratis offertes van onze collega schilders:

ALLESREINGER-BIOLOGISCHE AFBREEKBAAR

 

Dit is puur ervaring wat ik nu mee geef. Voor een allesreiniger heb je veel producten tegenwoordig in de bouwmarkten. Vroeger ging ik ontvetten met ammonia, het resultaat was zeer goed te noemen, echter ik vond het altijd wel ruiken. Uiteraard gebruikte ik het niet puur, maar gemengd met water. Toen wist je niet beter. Gelukkig staat de techniek niet stil en zijn er nu vele soorten alles reinigers in omloop.

AANBEVELING ALLESREINIGER

Wat ik een hele tijd heb gebruikt is ST. Marcs, een allesreiniger met een heerlijke geur, namelijk een dennengeur. Ook te koop in de reguliere bouwmarkten zoals Gamma, Praxis, Karwei, etc. Je hebt er niet veel van nodig en de mengverhouding is 1: 50. Dat wil zeggen op 50 liter water heb je 1 liter st. Marcs nodig. Ik vond hem wel wat aan de prijs moet ik zeggen, maar alles beter dan die ammonia stank. Een goede ontvetter, alleen vond ik het nadeel dat je altijd na moet spoelen, vandaar dat ik verder ben gaan zoeken.

BIOLOGISCH AFBREEKBAAR

Mijn voorkeur gaat echt uit naar B-clean. Deze allesreiniger is biologisch afbreekbaar.  Dit betekent dat het goed is voor ons milieu. het wordt niet afgebroken door chemische stoffen. Daarnaast schuimt het niet en wat ik een super voordeel vind, dat je met deze allesreiniger niet hoeft na te spoelen! Het is dan ook een professionele toepassing, en heeft mijn grootste voorkeur. Het is een fosfaatvrije ontvetter, het is de vervanger voor ammonia.

TOEPASSINGEN

  1. Voor het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond.allesreiniger
  2. Geschikt voor het ontvetten en anti-statisch maken van ondergronden voor schilderwerk.
  3. Na gebruik kan direct geschilderd worden, naspoelen is niet nodig.
  4. Geschikt voor: vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten, tuinmeubelen, machines, enz.

Indien je hierover vragen hebt, laat dan even een reactie achter. B-Clean is verkrijgbaar in onze online verfwinkel

Welke afplaktape te gebruiken? x
Welke afplaktape te gebruiken?

BVD.

Piet de vries

@Schilderpret-Stadskanaal.

Welkom bij Schilderpret, het blog gestart door Piet de Vries, ruim 25 jaar schilder van beroep. Schilderpret was gestart om mensen te adviseren bij het schilderen in en om het huis. Op dit blog deel ik schildertips en ervaring.