De beste wensen voor 2017!

door Piet de Vries | Geupdate op:  1 januari 2017

De beste schildertips & acties direct in je mailbox?

Schrijf je in en ontvang als eerste mail ons gratis ebook "schildertechnieken in je huis"

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie
Wil je nog meer gratis advies krijgen? Ontvang een aantal vrijblijvende en gratis offertes van onze collega schilders:

download
Hierbij wens ik iedereen die regelmatig mijn blog leest, mijn video”s bekijkt op you tube, die gebruikt maakt van mijn gratis diensten zoals: gratis ebook,
en woordenlijst, diegene die regelmatig in mijn verfshop koopt, een heel voorspoedig en gezond jaar 2017!

Ook zal ik  in de toekomst jullie als trouwe aanhang voorzien van nieuwe informatie en video films.
Inzake de you tube films wil ik jullie meer mijn werk laten tonen dan een verhaal ergens over.

Mochten jullie nog suggesties hebben of ideeen laat het me dan weten!

Je gaat heel simpel naar  VRAAG HET AAN PIET
en je kunt me daar alles vragen: over schilderwerk, nieuwe tips of suggesties, offertes, klus aanpak, over video’s enzovoort.

Heel veel fun voor 2017!

Piet de Vries

www.schilderpret.nl

Welkom bij Schilderpret, het blog gestart door Piet de Vries, ruim 25 jaar schilder van beroep. Schilderpret was gestart om mensen te adviseren bij het schilderen in en om het huis. Op dit blog deel ik schildertips en ervaring.