Dakkapel schilderen

Piet de Vries Schildertips & Verfadvies

Schildersbedrijf, welke moet je kiezen
Behang verwijderen met een stoomapparaat + Video

Hoe kunt u veilig een dakkapel schilderen?

Is uw dakkapel nodig toe aan een schilderbeurt? De veiligste manier om uw dakkapel te schilderen is door het schilderwerk uit te laten voeren door een ervaren specialist. Een dakkapel schilderen lijkt in de eerste instantie eenvoudig, maar dat gaat tegen vallen.Veilig uw dakkapel laten schilderen staat voorop.  Bent u niet gewend om op hoogte te schilderen? Dan is het aan te raden om dit schilderwerk over te laten aan een professional die veilig en goed te werk kan gaan.

Tijd voor een nieuwe verflaag

Is uw dakkapel toe aan een nieuwe verflaag? Dan kunt u ervoor kiezen om uw dakkapel mooi te laten schilderen. Een dakkapel wordt niet alleen geschilderd vanwege de look. Dakkapellen zijn meestal erg kwetsbaar omdat ze te maken hebben met allerlei weersomstandigheden. Als u uw dakkapel laat schilderen door een professional, dan is dat zeker een goede investering. Als alles eenmaal is geschilderd, zal de verf uw dakkapel weer voor circa 5 tot 6 jaar goed beschermen.

Voorkom vervolgschade

Kiest u ervoor om toch zelf aan de slag te gaan? Dan kan dit vervolgschade met zich meebrengen. Als verf eraf gaat bladderen zal uw dakkapel op een gegeven moment bloot komen te liggen. Hierdoor zal uw dakkapel erg kwetsbaar worden voor schade. De kans dat er al snel houtrot gaat ontstaan is erg groot. Als u dit niet op tijd constateert zal de schade nog groter worden. Houtrot zal op een gegeven moment namelijk lekkage gaan veroorzaken. De kosten die u vervolgens kwijt zult zijn aan herstelwerkzaamheden zullen vele malen hoger liggen dan het professioneel laten schilderen van uw dakkapel. Voorkom dit en laat het schilderwerk over aan een specialist die dagelijks bezig is met het schilderen van woningen. Zij weten als geen ander hoe zij het beste buitenschilderwerk kunnen uitvoeren om vervelende schade te voorkomen.

Vragen of tips delen

Advies nodig bij het verven van je dakkapel?

Je kunt me altijd een vraag stellen of een reactie achter laten.

Gr Piet

Schildersbedrijf, welke moet je kiezen
Behang verwijderen met een stoomapparaat + Video