De ideale aanhanger voor schilders

Piet de Vries Schildertips & Verfadvies

Bespaar op je schilderkosten: 4 handige tips!
vloer afdekken met Malervlies

schilderwerk

Als schilder heb je veel spullen nodig als je vakkundig en veilig schilderwerken wilt uitvoeren. Een aanhanger is voor schildersbedrijven een zeer praktische transportoplossing voor het vervoeren van alle benodigde materialen.

Bij een aanhanger is het natuurlijk belangrijk dat de lading veilig en onbeschadigd vervoert kan worden. Maar het is ook belangrijk dat deze nog jarenlang meegaat. Wij, van Schilderpret.nl, adviseren een Hapert aanhanger. Het Nederlandse merk Hapert is al jarenlang marktleider in de Benelux op het gebied van lichte aanhangers.

Verschillende modellen

In het assortiment van Hapert vind je diverse modellen. Alle modellen zijn niet alleen duurzaam en sterk, maar voldoen ook aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. Voor ons is dit dan ook een van de redenen om te zeggen dat dit de ideale aanhanger voor schilders is. Van gesloten tot open aanhanger modellen, op Hapert.com vind je het allemaal. 

Ideaal voor schildersbedrijven

Een aanhangwagen is ideaal voor schildersbedrijven. De laadruimte leent zich namelijk uitermate goed voor het vervoeren van schildersgereedschap en andere kleine objecten. Veel schilders rijden dan ook vaak niet alleen in een busje, maar maken ook gebruik van een aanhanger voor het vervoeren van extra lading. Met een aanhangwagen heb je altijd het juiste gereedschap en de benodigde materialen voor elke klus bij de hand.

Betaalbaar

De professionele aanhangers van Hapert zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar zijn ook nog eens scherp geprijsd. Als schilder investeren in een aanhangwagen is een investering waarvan je nog jarenlang plezier zal hebben. Een Hapert aanhanger verzekerd je van een lange levensduur, optimaal gebruiksgemak en allerlei praktische functies. Vind je de investering van een aanhanger kopen te duur? Dan biedt Hapert ook nog de mogelijkheid om een aanhanger te leasen. Meer weten? Ga naar Hapert.com!

Bespaar op je schilderkosten: 4 handige tips!
vloer afdekken met Malervlies