De vloggende Schilder! (Nieuwe camera+Video!)

Piet de Vries Schildertips & Verfadvies

Traprenovatie
Trap verven, welke verf is geschikt

In 2014 ben ik begonnen met het bloggen. Het idee was ontstaan door mijn eigen klanten. Zeg Piet als ik jou was dan zou ik de pen pakken en erover schrijven. En veel klanten zeiden achteraf: “Nou ja dat had ik ook wel gekund”. Inmiddels ben ik dol op bloggen naast mijn beroep als vakschilder. Dit doe ik tot op heden met veel plezier en hoop dat nog lang te doen.

Ik vindt het fijn om mensen te helpen. Ik mag dan ook graag advies geven. Daarna ben ik voor de camera gaan uitleggen over bepaalde termen, werkwijzen en schildertips. Van producten tot stappenplannen. Echter kreeg ik steeds meer vragen: “Kan je wat laten zien van je bezigheden en schilderwerk?”.

YouTube kanaal

Ik heb toen met mijn telefoon wat opnames gemaakt. Echter dit was niet een geweldige kwaliteit. Mijn web-bouwer kwam met het idee om een “actie camera” te kopen. In het begin schrok ik wel even van de prijs: € 300,- (in de aanbieding)..

Dit was niet mals. Maar als je vooruit wil moet je tegenwoordig investeren. En dus met de tijd meegegaan en heb drie weken geleden de nieuwe camera besteld en na 10 werkdagen had in hem in huis. Eerst de beschrijving wat lezen en op YouTube kijken hoe de bediening werkte.

Vervolgens wat gaan oefenen en nu heb ik mijn eerste film gepubliceerd. Zo trots als een pauw kijk ik er naar. Wat is dit vak toch mooi! Ik verheug me inmiddels om de volgende film te maken. Wat vindt jij?

Prima investering

De klanten zullen er aan moeten wennen: Een schilder met een camera op zijn hoofd. Maar dat deert mij nu al niet meer. Ik kan nu laten zien wat ik doe en daar veel mensen mee helpen en dan met name de beginnende doe-het-zelver.

De camera is uniek: Filmen in 4K kwaliteit! Het beeld is grandioos en je kunt de camera zelfs via WIFI en mobiele telefoon bedienen. Dat is echt iets voor mij! Top camera. Er zit vele functies op : je kunt hem ook met je stem bedienen, maar dat moet ik nog uitzoeken. Gaandeweg leert men..

Wat ie allemaal nog meer kan ik zou het niet weten, maar het beeld is perfect en daar gaat het om. Ik kan mij altijd verheugen op nieuw schilderwerk, maar nu nog meer met mijn camera op mijn hoofd. Echt geweldig! Hier onder mijn eerste video. Laat je even weten wat je er van vindt?

Alvast bedankt!
Groet Piet de Vries

Deur schilderen (Hoe/Methode/Werkwijze/Stap-voor-stap/tips/Voorbeeld/Stompe deur)

Ga naar Schilderpret op YouTube

Traprenovatie
Trap verven, welke verf is geschikt