E-BOOK

Gratis E-book: Schilder technieken in je huis

E-book Schilder Technieken in je Huis

Gratis E-book: Schilder Technieken in je Huis

Vul naam en E-mail adres in en ontvangt direct het E-book “Schilder technieken in je huis” bij de Schilderpret nieuwsbrief.
Natuurlijk delen we je E-mail adres met NIEMAND en uitschrijven kan in één klik ;)
Veel leesplezier en schilder pret gewenst!

Zelf je woning schilderen en onderhouden

Download nu gratis het E-book van vakman Piet de Vries:  “Schildertechnieken in je huis”.
Auteur Piet deelt zijn, meer dan 20 jaar, ervaring als vakschilder op Schilderpret middels artikelen en video’s.
Piet heeft van al de pagina’s op de website en video’s op YouTube de meest bruikbare schilder tips en technieken gebundeld tot zijn E-book “Schildertechnieken in je huis”.

Handig naslagwerk voor bij het klussen

Wil jij vanaf nu nooit meer verf overhouden, weten welk materiaal je gebruikt voor een goed eindresultaat of wil je zelf leren je trap te schilderen met schilder pret? Met het gratis E-book “Schildertechnieken in je huis” heb je altijd een handig naslag bij de hand zodat je voortaan zelf elke klus  aankan! Makkelijk om op je computer of mobiel te hebben staan.

Gebruik technieken van een beroepsschilder

Piet leert je bijvoorbeeld rollertechnieken waarbij je geen aanzettingen/strepen meer krijgt en tal van andere technieken.
Dit en nog veel meer bespreekt Piet in zijn gratis te downloaden E-book. Zelf glasweefselbehang in je woning plakken of wil je scheuren in je behang voortaan zelf herstellen? Ook een plafond dat afbladdert is voor jou voortaan geen probleem meer met dit informatieve E-book wat je ook zonder internet voortaan altijd bij de hand hebt op je telefoon, laptop of tablet. Download nu het E-book schildertechnieken in je huis en ontvang gelijk een kortingscode die je in de Schilderpret verfwinkel kunt inleveren voor 5% korting op Koopmans producten!

Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van meer gratis downloads, schilder-tips en verf aanbiedingen middels de Schilderpret nieuwsbrief en ontvang direct een gratis exemplaar van het E-book. Schilderpret verstuurt geen spam en deelt nimmer uw gegevens met derden zoals beschreven in de privacy policy. U ontvangt periodiek slechts enkele schilder tips, video’s en nieuwtjes in uw mailbox.

Mvg

Piet

 

E-BOOK
4.7 (93.16%) van 38 Beoordelingen

Reacties 8

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *