kleurentrend 2019

Een nieuw seizoen een nieuw kleurtje #Wintertarief

Piet de Vries Schildertips & Verfadvies

Schoolbord-verf
Hittebestendige verf tot gemiddeld 650 graden.

De zomer van 2018 is al sinds zondag 23 september ten einde. Met zomerse midden-oktober dagen vergeet je al snel dat binnenkort de klok weer verzet wordt en de winter voor de deur staat. Sfeervolle feestdagen en natuurlijk de opvolgende voorjaarsdagen. Wellicht het perfecte moment om de boel een nieuw kleurtje te geven. Lees verder voor kleurinspiratie en het schilderwerk uitbesteden met een gratis offerteaanvraag op Schilderpret.nl.

Kleurentrend 2019

De kleurentrend van 2019 zal waarschijnlijk niet erg verrassend en vernieuwend zijn. Met name krijtverf en naturel-tinten zullen naar verwachting de trend zijn. Denk hierbij aan zachte kleuren uit de natuur en kleuren die het stadsleven een rustige plek geeft. Pastel-kleuren, aarde-kleuren (terracotta), perzik (peach), bamboe, fluweel-kleuren (velvet) en ook honingkleur (Honey). Zacht en met name lichte kleuren dus..

pastel-kleuren

Flexa voelt het aan.. 

Kleuradvies: Zoals elk jaar is verfmerk Flexa één van de trendsetters/marktleiders als het om verfkleur en kleurentrends gaat. Niet voor niks heet de Flexa verflijn in 2019  “Spiced Honey”.

Naast natuurlijke kleuren zal ook duurzaamheid hot zijn als het om interieur en kleur gaat. Samen met natuurlijke kleuren zullen de kamerplanten, die ook weer helemaal in zijn, beter tot hun recht komen met o.a. de Spiced Honey kleuren van Flexa.

Schilderpret helpt je graag op weg met inspiratie en stappenplannen. Doorzoek de Schilderpret website of kijk op het YouTube kanaal voor schilder how to’s en tutorials. Wil je het schilderwerk liever uitbesteden? Schilderpret helpt je aan de juiste vakman in de regio…

Voordelige schilder met het wintertarief

Besparen op schilderwerk? Vanaf eind november kun je weer gaan genieten van het jaarlijks terugkerende wintertarief van schilders. Om de dip in het werkaanbod te compenseren reduceren schilders hun arbeidsloon met gemiddeld zo’n 10-20 procent. Deze kortingsperiode duurt meestal  tot eind maart. 

Gratis offerte schilderwerk

Wil je graag weten wat je kwijt gaat zijn aan schilderwerk? Op Schilderpret kun je een vrijblijvende aanvraag doen bij 4 schilder bij jou in de postcode regio. Klik hier om een gratis schilderwerk offerteaanvraag te doen en een voorbeeld te bekijken.

Kleur - verfkleur kiezen #verf #kopen #kleurkeuze #kleur #kiezen

Ga naar Schilderpret op YouTube

Schoolbord-verf
Hittebestendige verf tot gemiddeld 650 graden.