Goedkope verf, voordelig via online.

door Piet de Vries | Geupdate op:  4 oktober 2014

De beste schildertips & acties direct in je mailbox?

Schrijf je in en ontvang als eerste mail ons gratis ebook "schildertechnieken in je huis"

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie
Wil je nog meer gratis advies krijgen? Ontvang een aantal vrijblijvende en gratis offertes van onze collega schilders:

Goedkope verf is tegenwoordig overal te koop. Bij de bouwmarkten en ook veel online. Goedkope verf betekent niet altijd dat je dan ook kwaliteit hebt. Het ligt aan je eisen en waarvoor wil je het gebruiken. Is het voor binnenshuis dat hoef je geen verf te kopen die bestand zijn tegen weersinvloeden. Wat wel heel belangrijk is dat je een goed dekking van de verf of latex hebt. Hoe dunner de verf de te meer arbeidsgangen je moet doen. Als je het zelf kunt doen en je hebt tijd genoeg dan is dat geen probleem. Maar als je een vakman laat schilderen is het wel van belang dat je dan een dekkende verf of latex hebt. Anders wordt het een dure zaak. Immers een offerte schilderwerk bestaat uit 90% arbeidsloon en slechts 10%  uit materiaal. Zou je dan besparen op goedkope verf van minder kwaliteit dan kan het slechts een paar procent schelen op je materiaal, maar je arbeidsloon wordt dan twee keer zo hoog.

GOEDKOPE VERF MET EEN AANBIEDING

Wanneer de latex, verf of bijenwas goedkoop is gaat dat gepaard met aanbiedingen. De bouwmarkten en winkel online hebben alleen maar aanbiedingen om de volgende redenen. Door hun enorme voorraden in het magazijn zijn de kosten die van dat magazijn ook torenhoog. Zo’n hal wordt vaak gehuurd en andere kosten zoals gas, elektra en water komen daar nog eens bij op. Vaak wordt er een berekening toegepast als een opslagpercentage op een product. De totale kosten worden dan gedeeld door het aantal producten die aanwezig zijn. En zo krijg je een opslagpercentage. Wanneer je flinke kortingen geeft daalt de magazijnvoorraad. Andere redenen kunnen zijn: houdbaarheid en klanten bij de concurent weghalen.

VASTE KORTINGENgoedkope verf

Ook heel veel reguliere winkels en winkel online hanteren vaste kortingen op bepaalde producten. Die vaste kortingen kunnen zij altijd geven omdat ze scherpe inkooprijzen hebben bedongen. Ook in de verfshop  van Schilderpret zijn  veel Koopmans producten met vaste kortingen: twintig procent! Het assortiment bestaat uit: acrylverf, alkydverf, biets, krijtverf, latex, primers, voorstrijk, gereedschappen en verfbenodigdheden.  Voor 16.00 uur besteld is de volgende dag de verf in huis.  De verzendig wordt verzorgd door het vertrouwde Post.nl en is slechts € 6,95. bestellingen boven de € 100 zijn de verzendkosten gratis.  U kunt bij de verfshop op drie manieren betalen: Paypal ( met kopersbescherming), via een bankoverschrijving en met het vertrouwde  IDEAL via je eigen bank. De verfblikken en verfemmers worden zon ingepakt dat er tijdens het transport geen beschadigingen kunnen optreden. Uitzonderingen nagelaten.


Relevante onderwerpen

 

 

 

 

Welkom bij Schilderpret, het blog gestart door Piet de Vries, ruim 25 jaar schilder van beroep. Schilderpret was gestart om mensen te adviseren bij het schilderen in en om het huis. Op dit blog deel ik schildertips en ervaring.