Koopmans verf en Robs tuinbeits

Koopmans en de beits
Gamma verf voldoet ook aan kwaliteit.

Koopmans verf heeft sinds kort ook Rob’s tuinbeits. Het gaat om Rob ver linden van het bekende televisie programma eigen huis en tuin. Koopmans verf en het programma SBS hebben samen een concept bedacht waarbij de tuinbeits van Rob is ontstaan. Mede door het programma op de televisie is er veel promotie gemaakt voor dit product. En terecht. Het is een sterk impregnerende kleurbeits voor gewolmaniseerd en ge├»mpregneerd houdt. Ook voor reeds behandelde houtsoorten is deze zeer geschikt.

Koopmans verf en de eigenschappen van rob’s tuinbeits.

De beits heeft vele goede eigenschappen en een groot scala aan toepassingen. De beits dient als beschermende en opnieuw een kleur geven op hout wat van grenen en vuren is. Hierbij moet je denken aan het beitsen van schuttingen, pergola’s en overkappingen in je tuin. Het heet dan ook niet voor niets Rob’s Tuinbeits. Een eerste eigenschap is dat het een sterk impregnerende werking heeft. Daarnaast geeft het een diepe kleur aan je houtwerk. Het geeft een goede bescherming voor jaren en er zit lijnolie in. Deze lijnolie versterkt het impregnerende vermogen weer. Dus al met al een super beits te noemen van koopmans verf.

Kleuren en nog meer eigenschappen.

De basis is alkydhars met lijnolie. Rob’s tuinbeits is in een aantal kleuren verkrijgbaar. Als je ervoor kiest dat je de houtstructuur wilt blijven zien dan kies je voor de transparante beits. Vervolgens verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, licht grijs, donkergrijs, donkergroen en rood. Bij een temperatuur van twintig graden en een relatieve vochtigheid van vijf en zestig procent is de beits stofdroog na twee uur. Na zestien uur kun je een tweede laag koopmans verf aanbrengen. Het rendement ligt ongeveer op een liter beits waarmee je negen vierkante meter kunt schilderen. Afhankelijk van de zuigende werking van de ondergrond. Is het voorheen al eens reeds behandeld dan kun je dit rendement gemakkelijk halen. Voordat je gaat beitsen moet de ondergrond vrij zijn van vet en stof.

Koopmans en de beits
Gamma verf voldoet ook aan kwaliteit.