Latex kopen met latex verf aanbiedingen

door Piet de Vries | Geupdate op:  25 november 2017

De beste schildertips & acties direct in je mailbox?

Schrijf je in en ontvang als eerste mail ons gratis ebook "schildertechnieken in je huis"

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie
Wil je nog meer gratis advies krijgen? Ontvang een aantal vrijblijvende en gratis offertes van onze collega schilders:

Latex verf aanbieding

Latex verf aanbieding

Latex verf aanbieding kopen? Koop latex in de Schilderpret verfwinkel met goede prijs kwaliteit verhouding!

 

Klik hier om latex verf te kopen in mijn webshop

Wanneer je latex-verf kopen gaat, ben je waarschijnlijk opzoek naar een latex verf aanbieding. Je wilt immers niet te veel betalen voor latexverf aangezien je vaak, afhankelijk van het aantal vierkante meter,  veel liters nodig hebt.

Hou er wel rekening mee dat goedkope (latex-)verf vaak duurkoop is omdat goedkope latex doorgaans niet erg dekkend is. Dit komt doordat de goedkopere latexverf een  minder goede samenstelling heeft in tegenstelling tot de duurdere, beter dekkende, latexverf.

Welke afplaktape te gebruiken? x
Welke afplaktape te gebruiken?

Bij goedkope latex zul je soms wel 3-5 keer opnieuw moeten sausen om een strak resultaat te krijgen. Dit kost veel latex én tijd! Daarom is een wat duurdere goed dekkende latex (uiteindelijk) goedkoper!

Wanneer je besluit een latexverfaanbieding aan te schaffen, kun je dus het beste voor een  bekender merk kiezen en deze kopen wanneer deze is afgeprijsd. Bij latex kopen is goedkoop dus vaak duurkoop.

Het voor-strijken van de ondergrond kan de dekking (en het resultaat) van de latex wel bevorderen. Ik heb ook een artikel over latex voorstrijk.

Latex kopen

Latexverf kopen

Latex kopen op internet is erg praktisch.. De gekochte latex verf het word thuisbezorgd dus je hoeft de niet de deur uit om latex verf te gaan kopen bij een bouwmarkt. Daarnaast hoef je ook niet te slepen met de louter grote zware emmers latex.

In tegenstelling tot verf word latex verf vaak aangebracht in een standaard witte verftint en hoef je dus geen kleur te kiezen. Daardoor kent online latex kopen louter praktische voordelen. Online (lak-)verf kopen is daarin tegen wel wat lastiger omdat lakverf vaak een specifieke kleur dient te zijn.

Omdat kleuren op een beeldscherm vaak niet realistische weergegeven worden kun je beter eerst een kleurnummer in een bouwmarkt of kleurenwaaier opzoeken voordat je online verf kopen gaat. Bij online latex kopen heb je daar geen last van! Wil je latex verf kopen met een gemende kleur? In onze webshop hoef je enkel kleurnummer op te geven wanneer je verf of latex besteld!

Latex verf op kleur brengen

Liever latex verf aanbrengen met een kleurtje? Wist je dat je latexverf gemakkelijk zelf op kleur kunt mengen? Er zijn namelijk pigmenttubes verkrijgbaar welke je naar persoonlijke wens en hoeveelheid toe kunt voegen.

Houd er wel rekening mee dat als je in de toekomst iets bij wil werken bijvoorbeeld, dat je een restje overhoud. De latex de volgende keer exact het zelfde op kleur brengen is namelijk vrijwel onmogelijk. Bij Schilderpret kun je ook gekleurde latex op kleurnummer kopen. Zo kun je volgende keer exact de zelfde verfkleur kopen.

Check folders voor Aanbiedingen

Liever niet online bestellen maar lekker de deur uit naar de bouwmarkt voor je aankopen? Het is slim om, voordat je latexverf kopen gaat, eerst de reclamefolders van de bouwmarkten te checken. Op deze manier ben je al snel voordeliger uit en kun je tot wel tientallen euro’s besparen op het witten en sausen.

 

Klik hier om latex verf te kopen in mijn webshop

Bekijk deze folders voor aanbiedingen:

 

Relevante artikelen: 

Welkom bij Schilderpret, het blog gestart door Piet de Vries, ruim 25 jaar schilder van beroep. Schilderpret was gestart om mensen te adviseren bij het schilderen in en om het huis. Op dit blog deel ik schildertips en ervaring.