Muur verven VS muurstickers

door Piet de Vries | Geupdate op:  19 juli 2017

De beste schildertips & acties direct in je mailbox?

Schrijf je in en ontvang als eerste mail ons gratis ebook "schildertechnieken in je huis"

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie
Wil je nog meer gratis advies krijgen? Ontvang een aantal vrijblijvende en gratis offertes van onze collega schilders:

muur verven VS muurstickers

 

Zijn de muren van de woonkamer, keuken, slaapkamer of toilet toe aan een nieuwe en frisse look? En zit je te twijfelen tussen muurstickers en het zelf of laten verven van de muren. Wij geven je advies over wat je het beste kan doen.

 

Muur verven VS muurstickers

 

De keuze tussen het verven van de muur en het gebruiken van muurstickers voor een frisse look is altijd lastig. Muurstickers zijn vaak de voordeligste oplossing, waar het verven van de muren al snel veel geld kan kosten. Of je het nou zelf doet of laat doen door een schilder het verven van een muur kost altijd geld.

Een frisse en nieuwe look geven aan je muur is afhankelijk van de situatie. Heb je last van opstijgend vocht en is de verf aangetast? Dan moet je de muur wel herstellen en opnieuw schilderen. Als de muur en de verf nog prima is en je gewoon een keer iets anders wilt dan zijn muurstickers een goede oplossing. Voor een klein bedrag geef je de muur een compleet nieuwe, frisse en stijlvolle look. De keuze is aan jou.

 

Conclusie

Iedere situatie is anders. Bekijk en overdenk eens goed jouw mogelijkheden/wensen en zet de voordelen en nadelen op een rijtje. Zo kom je te weten wat de beste keuze voor jou is. Als wij dan toch een advies mogen geven: kies voor beide! Het verven van de muur geeft een lekker frisse look, waar muurstickers weer een stijlvolle en unieke uitstraling geeft. Deze combinatie is simpelweg het mooist.

Welkom bij Schilderpret, het blog gestart door Piet de Vries, ruim 25 jaar schilder van beroep. Schilderpret was gestart om mensen te adviseren bij het schilderen in en om het huis. Op dit blog deel ik schildertips en ervaring.