Muur verven VS muurstickers

Piet de Vries Schildertips & Verfadvies

Welke muur in je woonkamer kun je het beste verven?
Tuintegels verven en de mogelijke alternatieven.

muur verven VS muurstickers

 

Zijn de muren van de woonkamer, keuken, slaapkamer of toilet toe aan een nieuwe en frisse look? En zit je te twijfelen tussen muurstickers en het zelf of laten verven van de muren. Wij geven je advies over wat je het beste kan doen.

 

Muur verven VS muurstickers

 

De keuze tussen het verven van de muur en het gebruiken van muurstickers voor een frisse look is altijd lastig. Muurstickers zijn vaak de voordeligste oplossing, waar het verven van de muren al snel veel geld kan kosten. Of je het nou zelf doet of laat doen door een schilder het verven van een muur kost altijd geld.

Een frisse en nieuwe look geven aan je muur is afhankelijk van de situatie. Heb je last van opstijgend vocht en is de verf aangetast? Dan moet je de muur wel herstellen en opnieuw schilderen. Als de muur en de verf nog prima is en je gewoon een keer iets anders wilt dan zijn muurstickers een goede oplossing. Voor een klein bedrag geef je de muur een compleet nieuwe, frisse en stijlvolle look. De keuze is aan jou.

 

Conclusie

Iedere situatie is anders. Bekijk en overdenk eens goed jouw mogelijkheden/wensen en zet de voordelen en nadelen op een rijtje. Zo kom je te weten wat de beste keuze voor jou is. Als wij dan toch een advies mogen geven: kies voor beide! Het verven van de muur geeft een lekker frisse look, waar muurstickers weer een stijlvolle en unieke uitstraling geeft. Deze combinatie is simpelweg het mooist.

Welke muur in je woonkamer kun je het beste verven?
Tuintegels verven en de mogelijke alternatieven.