NIEUW: Schilderpret community forum

Piet de Vries Schildertips & Verfadvies

Niet meer afplakken en rechte lijnen met de Verfroller van Linomat
Welke muur in je woonkamer kun je het beste verven?

Ga naar Schilderpret op YouTube

Schilderpret community forum

Wil je meer weten over zelf schilderen? Schrijf je nu in op het forum.

Aangezien de reacties toenemen op Schilderpret is er vanaf nu de mogelijkheid al je vragen in het forum te stellen. Tot op heden kon je vragen alleen aan mij kwijt. Vanaf nu kun je met iedereen discussiëren. Je kunt dan meerdere antwoorden krijgen op je vraag. Iedereen kan mee discussiëren op het forum. Het is handig en leuk om mee te doen. Schilderpret is immers een site waarbij je zoveel mogelijk zelf leert schilderen. Naast veel tips, video’s, vraag het aan piet en het gratis E-book, is er nu dan ook het forum. Het forum is bedoeld voor diegenen die veel weten over schilderen en voor personen die dat juist willen leren. Dus een vakman leert jullie de kneepjes van het vak. Je kunt elke vraag maar stellen zolang het te maken heeft met zelf leren schilderen. Het maakt niet uit welke vraag dan ook. Het voordeel hiervan is dat je meerder antwoorden krijgt. Het antwoord waar jij een goed gevoel bij krijgt kan je dan mee verder.

Het forum is ingedeeld in hoofdcategorieën en sub categorieën. Je kunt elk onderwerp aan deze categorieën toevoegen.  Van Buiten tot binnen schilderwerk. Ook kun je de community helpen door Schilderpret beter te maken door suggesties, ideeën of feedback te geven.

Vraag en aanbod.

Wil je iets verkopen of ben je op zoek naar iets? Plaats het in vraag en aanbod. Bijvoorbeeld zou je kunnen zoeken naar: restanten verf met kleurcodes, gebruikt gereedschap, oude kwasten, hulpmiddelen enzovoort.

Ook kun je in het forum zien wie er online is en hoeveel gebruikers voor jou al zijn geregistreerd. Je kunt dan alle reacties bekijken en daar op reageren als jij vindt dat het anders kan of moet. Per onderwerp kun je dit overzichtelijk op de site zien. Je kunt zelfs onderling groepen vormen waar jullie interesses liggen.

Registreren is gratis en eenvoudig. Je registreert met je emailadres en bedenkt zelf een wachtwoord. Daarna is je profiel aangemaakt. Er zijn dan mogelijkheden om een profielfoto toe te voegen, vrienden maken, reageren op berichten, mededelingen dien en activiteiten maken.

Vragen of suggesties?

Je kunt ten alle tijden nog steeds een vraag stellen aan Piet 

Niet meer afplakken en rechte lijnen met de Verfroller van Linomat
Welke muur in je woonkamer kun je het beste verven?