NIEUW: Schilderpret community forum

door Piet de Vries | Geupdate op:  3 augustus 2017

De beste schildertips & acties direct in je mailbox?

Schrijf je in en ontvang als eerste mail ons gratis ebook "schildertechnieken in je huis"

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie
Wil je nog meer gratis advies krijgen? Ontvang een aantal vrijblijvende en gratis offertes van onze collega schilders:

Schilderpret community forum

Wil je meer weten over zelf schilderen? Schrijf je nu in op het forum.

Aangezien de reacties toenemen op Schilderpret is er vanaf nu de mogelijkheid al je vragen in het forum te stellen. Tot op heden kon je vragen alleen aan mij kwijt. Vanaf nu kun je met iedereen discussiëren. Je kunt dan meerdere antwoorden krijgen op je vraag. Iedereen kan mee discussiëren op het forum. Het is handig en leuk om mee te doen. Schilderpret is immers een site waarbij je zoveel mogelijk zelf leert schilderen. Naast veel tips, video’s, vraag het aan piet en het gratis E-book, is er nu dan ook het forum. Het forum is bedoeld voor diegenen die veel weten over schilderen en voor personen die dat juist willen leren. Dus een vakman leert jullie de kneepjes van het vak. Je kunt elke vraag maar stellen zolang het te maken heeft met zelf leren schilderen. Het maakt niet uit welke vraag dan ook. Het voordeel hiervan is dat je meerder antwoorden krijgt. Het antwoord waar jij een goed gevoel bij krijgt kan je dan mee verder.

Het forum is ingedeeld in hoofdcategorieën en sub categorieën. Je kunt elk onderwerp aan deze categorieën toevoegen.  Van Buiten tot binnen schilderwerk. Ook kun je de community helpen door Schilderpret beter te maken door suggesties, ideeën of feedback te geven.

Vraag en aanbod.

Wil je iets verkopen of ben je op zoek naar iets? Plaats het in vraag en aanbod. Bijvoorbeeld zou je kunnen zoeken naar: restanten verf met kleurcodes, gebruikt gereedschap, oude kwasten, hulpmiddelen enzovoort.

Ook kun je in het forum zien wie er online is en hoeveel gebruikers voor jou al zijn geregistreerd. Je kunt dan alle reacties bekijken en daar op reageren als jij vindt dat het anders kan of moet. Per onderwerp kun je dit overzichtelijk op de site zien. Je kunt zelfs onderling groepen vormen waar jullie interesses liggen.

Registreren is gratis en eenvoudig. Je registreert met je emailadres en bedenkt zelf een wachtwoord. Daarna is je profiel aangemaakt. Er zijn dan mogelijkheden om een profielfoto toe te voegen, vrienden maken, reageren op berichten, mededelingen dien en activiteiten maken.

Vragen of suggesties?

Je kunt ten alle tijden nog steeds een vraag stellen aan Piet 

Welkom bij Schilderpret, het blog gestart door Piet de Vries, ruim 25 jaar schilder van beroep. Schilderpret was gestart om mensen te adviseren bij het schilderen in en om het huis. Op dit blog deel ik schildertips en ervaring.