Nieuwsbrief is handig om te hebben.

Piet de Vries Tips Plaats reactie

Schilderpret nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Schilderpret nieuwsbrief en ontvang het E-book “Schildert technieken in je huis” van onze vakman Piet de Vries!


TIP: Extra goedkope schilder tijdens Wintertarief 
Wist je dat veel schilders werken met een wintertarief vanaf oktober en dat je tijdens die periode extra veel korting krijgt op je schilderwerk?! Ontvang nu gratis en vrijblijvend offertes van schilders bij jou in de buurt en vind de beste vakman voor de laagste prijsopgave!
Nieuwsgierig? Klik hier voor gratis en vrijblijvende schilder offertes

De nieuwsbrief van Schilderpret.nl

De nieuwsbrief van schilderpret is speciaal gemaakt voor diegenen die zelf hun woning willen  leren schilderen en onderhouden.

Naast tips en trucs van Schilder Pret krijg je ook nieuwe producten, trends en interieur ideeën op het gebied van schilderen en onderhoud.

Advies nodig? Er is ook een mogelijkheid om vragen te stellen aan onze huisschilder Piet.

Piet is al ruim 20 jaar schilder van beroep en geeft dagelijks antwoord op al jou vragen.

Wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvang je nu gratis het E-book van Piet de Vries:  “Schildertechnieken in je huis“.

Hierin staat hoe je je eigen huis compleet zelf kan schilderen.

Ook leer je bijvoorbeeld hoe jezelf kan behangen en op een simpele manier andere schildersklussen zelf kunt uitvoeren, zo bespaar je op een dure schilder.

Wil je toch liever een schilder laten komen? We hebben een handige offerte pagina waar je lokale schilders mee kunt toetsen, 100% gratis en vrijblijvend!

Om de 2 a 3 dagen ontvang je in je mailbox handige tips, leuke ideeën, de nieuwsfeiten en af en toe een aanbieding van schilder Piet.

Heb je een nieuwsbrief verzoekje of een andere vraag? Dan hoor ik dat graag!

Vriendelijke groet.

Piet de Vries.

 

 

Nieuwsbrief is handig om te hebben.
4.4 (88.89%) van 18 Beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *