Gratis schilderwerk offerte aanvragen + tips, uitleg en voorbeeld

Schilders vergelijken = Geld besparen

Offerte schilderwerk

Schilderwerk uitbesteden of snel en vrijblijvend te weten komen wat een schilder kost? Schilderpret helpt je bij het vinden van de beste vakman voor het minste geld. Vul onderstaand formulier in en ontvang 100% gratis en vrijblijvend een offerte van schilders bij jou in de buurt. Je kunt dus gewoon een aanvraag doen zonder enige kosten of verplichtingen! Handig wanneer je nieuwsgierig bent wat een schildersklus zou gaan kosten of wanneer je simpelweg snel een betaalbare schilder nodig hebt. Natuurlijk worden bij een offerteaanvraag gegevens, zoals ook wettelijk voorgeschreven, veilig en in vertrouwen behandeld..

Met het schilderwerk offerte systeem van Schilderpret.nl kun je makkelijk schilders vergelijken! Met één aanvraag ontvang je namelijk tot wel zes offertes! Naast de mogelijkheid om een kosteloze offerteaanvraag in te dienen, vertellen we op deze uitgebreide pagina alles over offertes, de kosten van een schilder en waar je allemaal op dient te letten voor dat je akkoord gaat met een schilderwerk-offerte. Klik op één van onderstaande linkjes om direct naar het betreffende onderwerp te springen:

Schilderwerken en prijsaanbiedingen

 

Alles over schilderwerk offertes

Offerteformulier

Direct een offerte aanvraag doen voor schilderwerk?
Vul onderstand formulier in en ontvang vandaag nog prijsaanbiedingen van schilders in de buurt.
Wil je zeker weten dat je niks vergeet of over het hoofd ziet? Wil je eerst tips en advies van een schilder voordat je een offerteaanvraag doet? Lees dan eerst even deze pagina helemaal door! We vertellen je precies waar je allemaal op dient te letten bij een offerte en geven je praktische ( en geld besparende) tips. 
*Het offerteformulier kan niet op mobiele AMP pagina’s worden weergegeven, gebruik hiervoor de desktop versie.

 Wat een “offerte” inhoud

Schilderwerk uitbesteden

Een offerte is een formeel aanbod tot het sluiten van een overeenkomst. Een offerte wordt opgemaakt op verzoek van een potentiële klant van een bedrijf. Een offerte is een prijsaanbieding/prijsaanbod voor een dienst of product.
In dit geval is schilderen de dienst en zijn verf en dergelijke schildersbenodigdheden het product. 
Een offerte is normaliter gratis en vrijblijvend tenzij anders aangegeven.

Lees hier meer over het begrip offerte op Wikipedia.

 


Offerte van een schilder

Wanneer je een schilder nodig hebt kun je een offerteaanvraag doen. Met een offerteaanvraag vraag je simpelweg om een “prijs aanbod”. Meestal zijn offertes van schilders gratis en vrijblijvend. Als je een schilderwerk offerte hebt aangevraagd krijg je, vaak na persoonlijk contact, een uitgebreide prijsopgave. Zo weet je voordat je een schilder daadwerkelijk inhuurt/aanneemt, waar je qua kosten en tijdbestek aan toe bent.

Een schilderwerk offerte bevat prijzen, garanties en voorwaarden. Je kunt schilderwerk op verschillende manieren uitbesteden. Je kunt een offerte aanvragen voor aangenomen werk (vaste totaalprijs) of je huurt een schilder in per uur volgens een uurtarief. De kosten door middel van uurloon factureren noem je ook wel “uurtje factuurtje”. Uit ervaringen blijkt dat “aangenomen werk” vaak goedkoper uitvalt. Met “Uurtje factuurtje” krijg je vaak een toch iets beter resultaat omdat de ingehuurde schilder dan toch net even wat meer tijd neemt voor zijn schilder-werkzaamheden.

 


De kosten van schilderwerk

 

De kosten van schilders verschillen onder andere per regio én seizoen. Ook de staat van het schilderwerk heeft een grote invloed op de prijs. Zo betaal je slechts 6% btw (verlaagd tarief) voor schilderswerkzaamheden aan een woning van 2 jaar of ouder. Bij een nieuwbouwwoning die jonger is dan 2 jaar betaal je het standaard 21% btw tarief.

Natuurlijk hebben ook materiaalkeuze (prijs/kwaliteit verhouding) en vraag en aanbod een grote invloed op de prijs van schilderwerk(en). Vandaar is een schilder in de winter bijvoorbeeld een stuk voordeliger. Dit komt omdat er in de winter veel minder werk is. Naast de staat van het schilderwerk, de regio en het seizoen maakt het ook uit of het binnenschilderwerk of buitenschilderwerk betreft.

Buitenschilderwerk is over het algemeen zo’n 10% duurder. De kosten van schilderwerk is dus afhankelijk van veel factoren. Het aanvragen van een offerte bij plaatselijke schildersbedrijven is hierdoor een kosteloze uitkomst! Hieronder een overzicht met een aantal tabellen om een indicatie te krijgen wat een gemiddelde schilder kost. Houd er rekening mee dat een schilder in de wintermaanden (november t/m maart) meestal een korting geeft. Met het wintertarief kun je al snel rekenen op een korting van zo’n  20%!


De prijzen van schilderwerk anno 2018

Omdat de prijzen in de schildersbranche anno 2018 erg variabel zijn, kun je slechts een indicatie krijgen door een berekening van de kosten te maken aan hand van gemiddelde schilderstarieven. Hier een aantal kostentabellen..

Overzicht kosten per vierkante meter (m²) en per uur tarieven:

Gratis offertes schildersbedrijven

 

Schilderwerk Gemiddelde prijs all-in
Binnen  
Per m² € 25 – € 40
Per uur € 30 – € 45
Spackspuiten per m² € 4 – € 13
Sauswerk per m² € 8 – € 17
Buiten  
Per m² € 30 – € 45
Per uur € 35 – € 55

Overzicht tarieven schilder per oppervlakte: 

Oppervlakte Gemiddelde prijs all-in Afhankelijk van
Trap schilderen € 250 – € 700 Sterk afhankelijk van staat (bv lijmresten) en kwaliteit lak (kras/slijtvast)
Dakkapel schilderen € 300 – € 900 Afmetingen en hoogte (risicogeld & steigerhuur) 
Kozijn schilderen € 470 – € 1.800 Van 7 m² excl. verf tot alle buitenkozijnen van één woning
Deur schilderen € 100- € 150 Exclusief deurpost. Bij meerdere deuren, oplopend voordeel
Plafond schilderen € 220 – € 1.500 Van 30 m² tot 45 m² incl. gehele keuken (keukenkastjes)

Overzicht prijzen materiaal

Verfsoort Prijs per liter incl. btw Aantal m² per liter Bijzonderheden
Grondverf € 20 – € 40 8 – 12 Hechtende onderlaag
Beits en lak € 20 – € 55 10 – 16 kleur en beschermingslaag
Latex en muurverf € 20 – € 50 3 – 16 * Verf voor binnen en buiten

Overzicht prijzen buitenschilderwerk op woningtype

Type woning Gemiddelde kosten buitenschilderwerk t.b.v. woning all-in
Appartement € 700 – € 1500
Tussenwoning € 1000 – € 2000
Hoekhuis of 2-onder-1 kap € 2500- € 3500
Vrijstaand huis € 5000-€ 7000

Bij het laten schilderen van uw woning of vertrek kunt u de muren en het plafond laten (spack-) spuiten of laten sauzen/witten.
Sauzen/witten van de wanden en de plafonds kost gemiddeld genomen rond de € 10 – € 15 per m² terwijl het spuiten al begint vanaf € 5 per m².
In de prijs per m² zitten het arbeidsloon en de materiaalkosten inbegrepen, latex spackspuiten kan vooral voor grote oppervlaktes (veel vierkante meters) een groot voordeel opleveren op de totaalprijs van het schilderwerk.

Waar op letten bij offertes

De inhoud van een offerte moet volledig zijn. Alleen dan zullen afgesproken rechten en plichten bindend zijn. Als klant heb je natuurlijk de betaalplicht, de schilder als uitvoerder heeft de plicht om de werkzaamheden uit te voeren maar zal ook rechten moeten hebben als het om (extra) onkosten en arbeidsdeclaratie gaat. Vraag om helder advies en geef duidelijk je wensen aan.

De offerte (in goed overleg) maken

Een goede offerte kan de schilder pas opstellen wanneer hij exact weet waar hij aan toe is. Nodig een schilder uit om het werk te bezichtigen en trek de tijd uit voor een verhelderd gesprek. Neem de werkzaamheden dus met beide partijen goed door en leg alles vast wat er toe doet. Vergeet niet te overleggen welke (kwaliteit) materiaal er gebruikt dient te worden en hoe eventuele onvoorziene uitgaven vastgelegd worden. Ook dient besproken te worden hoeveel lagen (grond-)verf, beits of lak het schilderwerk dient te krijgen.

Voorbereiding

Voordat je een schilderwerk offerte laat opstellen door de schilder is het aan te raden om EERST voor je zelf eens goed door te nemen (en op te schrijven) wat er gebeuren moet, waar je vragen over hebt en waar je advies bij nodig hebt. Schrijf eventueel noodzakelijke reparaties en specifieke wensen op en zorg dat deze eisen ook worden verwerkt  in de offerte opmaak. Zorg, waar nodig, voor kleurnummers en stalen.  Deze zijn bij de bouwmarkten vaak gratis.

 

Wat er in een schilderwerk offerte hoort te staan

Een schilderwerk offerte dient te bevatten:

• Een beschrijving van de schilderwerkzaamheden

• Een prijs. Dit kan een vaste prijs zijn of een verrekenbare prijs. (aangenomen werk of per uurfactuur). De prijs kan ook een aantal stelposten bevatten en dient te zijn aangegeven of deze incl. of excl. btw is

• Eventuele kortingen en tarieven (zoals het verlaagde btw en of winter-tarief)

• Een planning van de schilderwerkzaamheden, met daarin aangegeven onder welke voorwaarden de planning gehaald dient te worden

• De uiterste geldigheidsdatum

• Voorwaarden. Er kan worden verwezen naar algemene voorwaarden, of voorwaarden van organisaties zoals een vakbond of geschillencommissie

• Een rechtsgeldige handtekening. In Nederland moeten offertes worden ondertekend door een procuratiehouder van het bedrijf. Een procuratiehouder is een medewerker die bevoegd is om te tekenen. Dit is eventueel te checken bij de KVK

Voorbeeld van een offerte voor schilderwerk

Wanneer je een nieuw bent met een (schilderwerk) offerte, is het wellicht makkelijk om een voorbeeld te hebben.
Download een voorbeeld offerte van schilder Piet de Vries (de Vries Onderhoud).

Klik om een voorbeeld offerte te downloaden (PDF).


Voordelen van een offerte

Een offerte schilderwerk moet voorwaarden en garanties bevatten
Een offerte biedt zowel voor de schilder als voor de klant een stukje houvast. Ideaal dus om eventuele misverstanden te voorkomen! In een offerte leg je de afgesproken diensten, werkzaamheden, materiaalkosten, voorrijkosten, onvoorziene onkosten en stelkosten (nog niet vast te stellen kosten) vast. Houd bijvoorbeeld rekening met houtrot of niet door de schilder herstelbare gebreken. Zo kan er tijdens of na de schildersklus geen onenigheid ontstaan over gemaakte afspraken.  

Zorg dus voordat je akkoord gaat met een prijsopgave, eerst goed hebt overwogen of dat alles goed is besproken én vastgelegd. Het beste is dan ook om een schildersbedrijf uit te nodigen om het schilderwerk persoonlijk te beoordelen. Wanneer je samen het schilderwerk doorneemt maak dan aantekeningen over alle uit te voeren taken en onkosten. Deze aantekeningen kun je in de offerte laten opnemen voordat je een overeenkomst sluit.

Waarom een “duur” schildersbedrijf kiezen

Wellicht heb je vrienden, vrienden-van-vrienden of misschien wel familieleden die ook schilder zijn of het wel “even willen komen doen”. Vaak zijn deze klussers goedkoper als een schildersbedrijf. Toch is het vaak verstandiger om een professional aan te nemen voor een klus. Buiten het feit dat je bij eventuele misverstanden, relaties op het spel zet, zal een beroepsschilder het werk sneller en vakkundiger aanpakken.

Zo kun je bij schilderwerk van een vakman, een langere levensduur verwachten dan bij een amateurschilder. Natuurlijk is ook het resultaat (wél zo belangrijk) louter beter bij een vakman.

Naast duidelijke garanties en een btw bon kun je bij een vakbekwaam schildersbedrijf ook beroep doen op bijvoorbeeld een geschillencommissie. Al-met-al kent het inhuren van een schildersbedrijf louter voordelen en garanties. Bij een schildersbedrijf kun je vaak ook terecht voor een onderhoudsabonnement en of  servicecontract. Bij een erkend schildersbedrijf zullen afspraken en contracten naar alle waarschijnlijkheid altijd nagekomen worden. 

Het juiste schildersbedrijf uitkiezen


Wanneer je op Schilderpret offertes bij schilders hebt aangevraagd zul je van maximaal zes schildersbedrijven een offerte ontvangen. Waarschijnlijk heb je na het eerste persoonlijke contact al een voorkeur. Naast je persoonlijke voorkeur/intuïtie is het verstandig om op de volgende dingen te letten voordat je met een schilder in zee gaat:

 • Online referenties (Google Maps, Facebook reviews, Yelp)
 • Verzekerd bij ongeval en of schade?
 • Aangesloten bij een Vakvereniging-/Geschillencommissie?
 • Reistijd (ivm files, reistijd en reiskosten)

Verschil Binnenschilderwerk en Buitenschilderwerk

Behalve verschil in de kosten, zit er nog meer verschil tussen binnen- en buiten- schilderwerk. De kosten van buitenschilderwerk zijn in het algemeen hoger omdat het benodigde materiaal aan bepaalde eisen dient te voldoen. Het word buiten immers bloot wordt gesteld aan de elementen. Buitenschilderwerk heeft een kortere levensduur dan binnenschilderwerk.

Binnenschilderwerk

Gemiddeld eens in de 5-10 jaar is het schilderwerk binnen toe aan een behandeling. Intensief gebruikte oppervlakken zoals geverfde vloerdelen en trappen vragen doorgaans vaker om aandacht. Binnenschilderwerk heeft grote invloed op de uitstraling van uw woonsfeer en  interieur. Ook al heeft u nog zo veel moois en duurs in huis staan zonder degelijk schilderwerk oogt uw woning toch niet zo fraai/schoon.  Het goed bijhouden én onderhouden van het binnen-schilderwerk is dus een pré. Probeer het volgende altijd goed te onderhouden (en eventueel bij te werken):

 • muren & wanden
 • plafonds
 • keuken en toilet (hygiëne) 
 • vochtige ruimtes ivm schimmel (douche/schuur)
 • trappen
 • kozijnen, ramen en deuren

Buitenschilderwerk

Door blootstelling aan de elementen en de wisselende weersomstandigheden dient , is buitenschilderwerk gemiddeld iets vaker aan onderhoud toe dan binnenschilderwerk, namelijk eens in de 5-6 jaar. Buitenschilderwerkzaamheden zijn belangrijk om met grote regelmaat uit te voeren. Het zorgt niet alleen voor verfraaiing maar het zorgt ook voor de bescherming van uw woning! Gedegen schilderwerk zorgt namelijk voor een beschermingslaag die ondermeer houtrot en verweer tegenhoudt. Goed buitenschilderwerk verlengt de levensduur van uw woning en tuindelen en is dus een investering waard. Behalve dat materiaal voor buiten vaak duurder is, vraagt ook een schilder vaak ook meer geld voor het huren van een hoogwerker of steiger. Niet alle schilders werken graag op een ladder. Zorg dat u dus duidelijk maakt hoe de exacte omstandigheden zoals de hoogte duidelijk worden overlegt in de offerte. Zo voorkomt u onvoorziene uitgaven. U kunt een schilder inhuren voor buitenschilderwerk aan bijvoorbeeld:

 • kozijnen en buitendeuren
 • gevels en buitenmuren
 • boeidelen
 • dakgoten en regenpijpen
 • schutting en hekwerk
 • schuur/garage/carport 
 • tuintegels

Video offerte schilderwerk


Advies van Piet de Vries

Piet de Vries verteld je op Schilderpret alles wat je moet weten over offertes van schilders. Piet geeft je alle informatie die je nodig hebt. Kun je iets niet vinden? Dan kun je een vraag stellen aan Piet. Piet heeft 25 jaar ervaring als schilder en kan je altijd adviseren omtrent een schilderwerk offerte.

Tips van Piet

 1. Ga ten alle tijden voor een écht schildersbedrijf. Een erkend schildersbedrijf geeft échte garanties.
 2. Probeer bij voorbaat een schilder in de winter te plannen. Een winterschilder is 20-40 procent goedkoper!
 3. Wanneer je offertes aanvraagt, ga niet blindelings voor de goedkoopste schilder maar controleer online reverenties!
 4. Probeer niet te besparen op de verfkwaliteit. Goedkoop is in dit geval vaak duurkoop!
 5. Doe (in overleg) zo veel mogelijk werkzaamheden zelf. Denk aan leegruimen, schoonmaken, gaatjes vullen, afplakken en eventueel ontvetten of schuren. Dit kan je tot wel honderden euro’s besparen op een professioneel resultaat!
 6. Wacht met schilderen tot je woning minimaal 2 jaar oud is en vraag de schilder om het verlaagde btw tarief van 6% te gebruiken. Dit scheelt al snel honderden euro’s op de totaalprijs van schilderwerk

Een offerte bevat garanties en voorwaarden

Een offerte voor het schilderwerk is nodig om te kunnen zien wat de afspraken zijn en je hebt meteen een waarborg wanneer de afspraken niet goed zijn na gekomen. Je wilt immers een garantie op het afgesproken schilderwerk eindresultaat.
Als je alles op papier zet dan kun je dit nalezen en bij het opleveren van een bepaalde klus kun je daar naar verwijzen en op terugvallen. Er moeten veel punten staan in zo,n prijsopgave.
Ik zal je een paar punten geven wat er altijd moet instaan: prijs, garantie termijn, voorwaarden, welke materialen worden gebruikt, BTW, ( voor woningen ouder dan twee jaar wordt het laag tarief berekend van zes procent), werkzaamheden en betalingsvoorwaarden.
Daarom is het ook van groot belang om een offerte te maken zodat je het juiste schildersbedrijf of schilder kiest voor je opdracht.
In de volgende alinea’s bespreek ik uitgebreid wat er in zo’n schilderwerk offerte opgave moet staan, op welke gronden je kan kiezen en als de klus is uitgevoerd waar je dan op moet letten.

In een offerte moeten afspraken staan die bindend zijn

In een offerte schilderwerk moeten vele zaken zijn omschreven.
In de aanhef staan de gegevens van het bedrijf zoals contactgegevens, kamer van koophandel nummer, BTW nummer en Iban nummer. Ook in de aanhef moet staan vermeld de offerte datum en tot hoe lang deze offerte schilderwerk van kracht is.
Daarnaast een klantnummer en een offerte nummer, deze is gemakkelijk bij eventuele correspondentie.
Onder de aanhef komt het adres van de opdrachtgever.
Het volgend hoofdstuk moet een omschrijving staan van het uit te voeren opdracht met een aanvangsdatum en een opleverdatum, het maakt niet uit hoe groot de opdracht is.
Daarna word de inhoud van de offerte schilderwerk omschreven.
Dus in feite wat er wordt uitgevoerd van begin tot het eind van de opdracht.
Hierbij moet je denken aan zaken zoals welke materialen er worden gebruikt, hoeveel werkuren de opdracht in beslag neemt.
De BTW moet apart vermeld worden.
Over het materiaal wordt 21% BTW geheven, over het uurloon 6% BTW, mits de woning ouder is dan 2 jaar en als woon huis wordt gebruikt.
Wat ook heel belangrijk is welke voorwaarden gelden bij de offerte schilderwerk.
De voorwaarden die ik hanteer staan op de offerte schilderwerk zelf.
Het komt ook voor dat deze voorwaarden worden gedeponeerd, dit moet dan wel vermeld staan op de prijsopgave.
En als laatste moeten er garanties op staan.
Dit betekent bij in gebreke blijven van de opdracht of dat de opdracht niet is goed uitgevoerd dat het bedrijf dan garant staat bij eventuele onvolkomenheden.
Ik zelf hanteer een garantie van 2 jaar op het buitenschilderwerk.
Ik heb daar wel uitzonderingen bij geschreven.
Uitgesloten zijn lekkages en natuurrampen, maar dat is logisch.

Een offerte aanbieding helpt je om een keuze te maken

Bij het maken van een afspraak voor een bezichtiging nodig je dan drie bedrijven uit om de klus op te nemen.
Je kunt natuurlijk ook alles zes uitnodigen. Het is maar wat je wilt.
Persoonlijk vindt ik drie genoeg.
Je laat ze ieder apart komen op dezelfde dag met een uur er tussen.
Wanneer iemand dan bij je komt zie je meteen wie diegene is.
Ik zeg altijd: de eerste in druk is de beste indruk.
Waar je ook op moet letten is hoe ziet de bedrijfsauto eruit, is de schilder netjes gekleed, hoe stelde hij zicht voor en is hij ook beleefd en attent.
Dit zijn echte belangrijke punten.
Wanneer hij een opname heeft gedaan zal een goed bedrijf nog wat dingen met je bespreken.
Wanneer de persoon direct naar huis wilt, valt deze voor mij al af.
Daarna ga je kijken hoe snel je een schilderwerk offerte in je brievenbus hebt.
Is dit binnen een week dan heeft dat schildersbedrijf interesse in jou opdracht.
Ga dan deze offertes vergelijken en en streep 1 aanbieding weg.
Je nodigt dan twee schilders uit en bespreek de aanbieding nog eens grondig door.
Daarna ga je beslissen welk schildersbedrijf je het werk gunt.
Ik zeg altijd dat er een klik moet zijn van beide kanten.
Dat zie je meteen gelijk al.
Ga dan op basis van je gevoel een keuze maken.
Maak niet de fout dat je de goedkoopste neemt.
Tenzij je met die wel een klik hebt natuurlijk.

De prijsopgave is geaccepteerd en de klus wordt uitgevoerd

Als de schilder de klus heeft geklaard, neem dan de tijd om samen met hem alles na te lopen aan hand van de eerder opgestelde schilderwerk offerte. Vraag de schilder wat hij heeft gedaan en neem de prijsopgave bij de hand.
Als je nu nog wat dingen ziet die wel zijn afgesproken maar niet uitgevoerd kun je hem daarop nog aanspreken.
Zorg dat hij bij in gebreke deze werkzaamheden alsnog uitvoert.
Wanneer alles correct is uitgevoerd zal een goed schildersbedrijf je een A4 geven met de nodige garanties welke zijn afgesproken.
Nu kan het bedrijf je de factuur sturen.
Ben je zeer tevreden maak dan gelijk de factuur over.
De schilder moet ook in zijn portemonnee tasten om het materiaal voor te schieten.
Waar ik je nog wel voor waarschuwen wil is dat je n ooit een voorschot moet betalen aan een schildersbedrijf.
Dit is compleet overbodig. Wat een bedrijf of schilder soms wel doet dat hij halverwege de werkzaamheden een deelfactuur kan sturen.
Als het goed is staat dit dan ook in de prijsopgave.
Daarna vraag wanneer de schilder terug komt voor eventueel onderhoud.

Wil je het schilderwerk uitbesteden?

Er zijn na de oplevering nog twee belangrijke punten.
Het eerste is dat je veertien daarna geen ramen gaat wassen.
De verf moet nog uitharden en de kans bestaat dan dat er deeltjes verf eraf springen tijdens het schoonmaken.
Het tweede punt is dat je minimaal twee keer per jaar alle houtdelen schoonmaakt.
In het voorjaar en het najaar. Hiermee verleng je de glans en de duurzaamheid van je schilderwerk.

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen?

Of heb je een leuke suggestie of ervaring over gratis schilderwerk offertes?
Laat dan een reactie achter onder dit artikel.
Dit zou ik echt top vinden!Wij kunnen dit met zijn allen kunnen delen zodat iedereen hier zijn voordeel mee kan doen.
Dit is dan ook de reden waarom ik Schilderpret heb opgezet!
Gratis kennis delen!

Reageren kan hier onder.

Alvast super bedankt :)

Piet de Vries.


Relevant op Schilderpret.nl

Een goede schilder voor laag tarief met het wintertarief
Schildersbedrijf kiezen? Lees waar je op moet letten
De voor- en nadelen van “goedkope schilders”
Wat rekent een schilder aan kosten
De juiste schilder zoeken en vinden
Het voordeel van een winterschilder
Het gemiddelde uurtarief van schilders

Delen op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen aan Piet 8

 1. Hoi Piet,

  Ik was opzoek naar wat nieuwtjes op schilder gebied en ik kwam zodoende op jouw blog terecht. Wat een leuk geschreven blog. Zelf ben ik ook schilder en ik ik vind de tips die jij geeft heel handig en herkenbaar. Ook het filmpje waarin jij uitlegt over de offerte aanvraag is er leuk. Ga vooral zo door!

  Groet, Maickel

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 2. Wat een leuke pagina zeg, ik werd binnen een paar minuten al benaderd met een offerte door een bedrijf een paar straten verderop, geweldig dat jullie dit zo hebben kunnen bewerkstelligen. Chapeau!

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author