Onderhoudsplan

Gratis onderhoudsplan

De ervaring die ik heb opgedaan in mijn periode als schilder wil ik graag met u delen, door de vele vragen die ik van klanten heb gekregen in de loop der jaren werd ik geïnspireerd om mensen hiermee te ondersteunen. Daarom heb ik een onderhoudsplan samengesteld zodat het zelfs voor een leek goed te doen is om zelf onderhoud uit te voeren! Download het onderhoudsplan gratis en lees hoe u zelf onderhoud kunt plannen en uitvoeren.

Onderhoudsplan Buitenschilderwerk.

In dit onderhoudsplan leg ik uit wat je in tien jaar precies moet doen. Welke handelingen je moet doen en op welk tijdstip. Ik heb hiervoor een schema gemaakt. Het komt er op neer dat je elk jaar iets moet ondernemen. Het plan omschrijft de inspecties en wat je daar aan moet doen. Daarnaast tip ik je alvast dat je twee keer per jaar je houtwerk goed moet schoonmaken of ontvetten. Hiermee verleng je de duurzaamheid. Door het schoon maken blijft de verflaag langer glimmen. Daarnaast heb je minder onderhoud nodig. Het vuil hecht minder snel aan het houtwerk als je dit twee keer per jaar schoon houdt. Minder onderhoud betekent een uitsparing in de kosten. Bij de inspecties moet je letten op breuken, barsten en afbladdering. Vaak in de hoeken van de kozijnen kunnen daar barstjes of scheurtjes ontstaan. Ik geef in dit onderhoudsplan precies aan wat je moet uitvoeren. Als je consequent het stappenplan volgt zul je zien dat je minder vaak een schilder nodig hebt. Het is een zaak van actie ondernemen. Als je nu wel of niet kunt schilderen het stappenplan heeft altijd zijn voordelen. Wanneer je de inspecties zelf uitvoert maar het zelf niet gaat of kunt herstellen heb je de inspectie beurt al verdiend. Je kunt dan eventueel een vakman laten komen en dit laten uitvoeren voor een vaste prijs. Klik hier voor een gratis offerte schilderwerk (van maximaal 6 lokale schilders). Hij weet immers al wat hij precies moet doen. Ik zou zo zeggen probeer het eerst zelf . Je zult zien dat het niet zo moeilijk is. Je kunt je ook nog altijd laten adviseren door de vakman wat er precies moet gebeuren en dan zelf uitvoeren. Is ook een optie. Wat ook nog een voordeel hierbij is dat je er plezier in krijgt. Je bespaard kosten en het geeft je een kick dat je huis er top en verzorg uit ziet. Ik wens jullie hierbij veel leesplezier. Piet de Vries

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang onder het onderhoudsplan geheel gratis

[wysija_form id=”1″]

*Schilderpret verstuurt geen spam en deelt nooit uw gegevens met derden. U ontvangt periodiek slechts enkele schilder tips, video’s en nieuwtjes in uw mailbox.