Over mij

Schilderpret, opgezet door Piet de Vries

Foto Piet de Vries

Piet de Vries

in de volksmond noemt men mij gewoon Piet. De twee P’s heb ik gekregen van mijn ouders. Veel mensen vragen mij waar die tweede “P” voor staat. Ik geef dan als antwoord: Plezier! Of Precies!.. Ik ben al zo’n 25 jaar bezig in het schildersvak en doe dit nog altijd met veel plezier. Mijn vestigingsplaats is Stadskanaal, de bijna langste gemeente van Nederland. In April 1959 zag ik voor het eerst het levenslicht in Stiens ( vlakbij Leeuwarden) en vandaar uit verhuist naar Papendrecht en Gieten, waar ik mijn jeugd heb doorgebracht. Na de MEAO hebben afgerond had ik mijn draai gevonden bij Udema Gieten, als Logistiek medewerker. Aangezien het bedrijf ging sluiten heb ik er voor gekozen om schilder te worden, na enkele opleidingen ben ik voor mezelf begonnen in Stadskanaal. Momenteel werkzaam als schildersbedrijf “De Vries Onderhoud“. Mijn specialiteiten liggen voornamelijk in het schilderen van woonhuizen zowel binnen als buiten. Als het mooi weer is gaat mijn voorkeur uit naar buitenschilderwerk, zie dan altijd vele blije mensen! Ondertussen zetten wij schilderpret.nl voort in de lijn van de adviezen van Piet.

We maken sinds 2014 samen met ons team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen met schildertips en het kopen van de juiste producten.

Hoe verdienen we geld?

Wanneer je een aanbeveling leuk vindt die we hebben gemaakt in een van onze blogposts en op een link klikt om er meer over te lezen op de website van de verkoper, en uiteindelijk het item koopt, verdienen we een klein percentage van die aankoop als verwijzingsvergoeding, een commissie.

Dit kost jou natuurlijk geen extra kosten en je betaalt dezelfde prijs als je normaal zou doen in die winkel.

Onze blogberichten zijn ook bedoeld om nuttig en grondig te zijn en om je de artikelen te laten zien die we leuk vinden, en door deze affiliate links te gebruiken, kunnen we een beetje inkomsten verdienen door onze inhoud te schrijven en hopelijk je helpen weloverwogen beslissingen te nemen over je aankopen.

Schilderpret.nl is een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates-programma, een affiliate advertentieprogramma dat is ontworpen om ons een middel te bieden om vergoedingen te verdienen door te linken naar Amazon.com en gelieerde sites en we nemen ook deel aan programma’s van bol.com, viglink, tradetracker en tradedoubler.

Ontstaan Schilderpret website

Het idee van de Schilderpret website is ontstaan tijdens het uitoefenen van mijn werk. Tijdens het werk hoor ik veel signalen van klanten: o.a. : ” zou mooi geweest zijn, als ik het zelf had kunnen doen” of ” Als ik het zelf had kunnen doen had ik veel geld bespaard!”.. Dit zette mij aan het denken om hiervoor een site te maken. Een website om mensen te helpen met het leren schilderen en waarbij het plezier voorop staat.  Hiervoor heb ik uiteindelijk de naam SchilderPret bedacht. Om mijn service verder te kunnen uitbreiden heb ik ook een online verfwinkel gelanceerd waar ik persoonlijk favoriete producten aanbiedt. Zo weten bezoekers dat ze het juiste materiaal in huis halen om het gewenste resultaat te kunnen behalen.. Naast een YouTube kanaal heb ik ook sinds kort ook een forum laten bouwen zodat bezoekers onderling vragen en kennis uit kunnen wisselen. Momenteel heeft Schilderpret al zo’n 1000 bezoekers per dag en het geeft mij een enorme voldoening dat ik met mijn passie zo veel mensen kan helpen. Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat of meedoet op het forum!  Veel Schilder Pret gewenst!

Download het gratis E-book Schildertechnieken in je huis

 

Referenties van Piet de Vries

Schilder en auteur Piet de vries

Schilder en auteur Piet de vries

Hier staan mijn referenties die ik als schilder in de loop der jaren heb opgebouwd.

Dit betreft referenties die op marktplaats staan, ik heb op marktplaats al bijna 5 jaar een advertentie staan waarbij ik mij aanbied om te schilderen, zowel in huis als buitenschilderwerk.

De klant bekijkt de advertentie en neemt daarna contact met mij op om een offerte te maken.

Als het werk is opgeleverd kunnen klanten een referentie op marktplaats zetten.

Hieronder vind je deze referenties of beoordelingen.

Vragen aan vakman Piet de Vries

Schilderen is mijn passie en ik ben Schilderpret dan ook begonnen om mensen te helpen!

Kun je iets niet vinden op de website? Heb je een videoverzoekje voor mijn YouTube kanaal?

Je kunt een vraag stellen op het forum. Ik probeer elke dag antwoord te geven op bezoekersvragen!

Wil je een schilderklus uitbesteden? Klik hier voor een kosteloze offerteaanvraag

Handig, zo kun je helemaal vrijblijvend checken wat een schilder kost!


Referenties Schildersbedrijf De Vries Onderhoud Stadskanaal


 

Behangen, witten, schilderen in Dersum

Geplaatst door Noest op 06 apr. ’14  |  7½ jaar actief op Marktplaats

Het begon met het behangen van diverse kamers, het lekker opfrissen door witten van de wanden en plafonds van ons huis in Dersum (Duitsland). Een klus die moest in 4 dagen, en afspraak is afspraak en het resultaat ook prachtig. Zeer tevreden.
Toen hadden we al afgesproken bij verbetering van het weer de buitenserre en zijgevel (op de zonzijde) moesten echt gedaan worden. Zo komt er wat schoonmaakwerk en schilderwerk nog bij, maar het resultaat mag er zeker wezen. Zeer tevreden, keurige prijs en zeer correct. Een aanbeveling is het zeker waard. Als we er weer aan toe zijn ………..spreken we je zeker weer, dat is afgesproken.

M.Noest

was fijn bij jullie te werken, nog bedankt voor de geweldige catering!

 

 sauzen in Groningen

Geplaatst door Even-Zur op 17 feb. ’14  |  5½ jaar actief op Marktplaats

Piet heeft onze woonkamer, hal, trapopgang, overloop en een slaapkamer gesausd. Alle scheuren gerepareerd en in de hal glasvezelbehang vervangen. Dit allemaal op een zeer relaxte en vakkundige manier in 4 dagen geklaard. Wij zijn zeer tevreden! Bij een volgende klus weten we bij wie we moeten zijn.

even zur

Nou margreet ik moet zeggen dat ik wel erg goed verzorgd met door Arnon en kom dan ook graag terug!

 

Sauswerk plafonds en wanden in Emmen

Geplaatst door Toby van der Ploeg op 15 nov. ’13  |  6 jaar actief op Marktplaats

Schrijf bijvoorbeeld iets over:- Waarom u tevreden of niet tevreden bent
– Betrouwbaarheid in afspraken
– Kwaliteit van de geleverde klus of dienst

toby van der ploeg

hallo toby en ina,volgens mij is er iets verkeerd gegaan. geeft niets hoor, vond het echt prettig bij jullie te werken en voelde mij direct thuis bij jullie!

 

 Schilderwerk (buiten) in Stadskanaal

Geplaatst door Laan op 30 okt. ’13  |  4 jaar actief op Marktplaats

Piet heeft voor ons het (buiten) schilderwerk van de woning en garage gedaan. Ook heeft hij enkele ramen vervangen. Voorafgaand aan het werk heeft hij een bezichtiging uitgevoerd en een goede inventarisatie van het werk gemaakt. Hierdoor nadien geen discussie en onduidelijkheden over de werkzaamheden. Het werk is netjes, snel en goed uitgevoerd. Enkel een paar piepkleine verfspetters op een paar ramen, maar die waren zo verwijderd. Onze ervaringen met het bedrijf zijn dan ook positief!

 

dank je wel voor de beoordeling! ben ook goed verzorgd door jullie! gr.. piet

 

 Schilderwerk in Hoogezand

Geplaatst door Peter op 18 okt. ’13  |  6 jaar actief op Marktplaats

Prima schilderwerk,ook volgens afspraak en geen gezeur, snel en professioneel
Onze hele huis buiten  prima gedaan Peter Paul,  Hoogezand

 

En was gezezellig PP!!

 

 Schilderwerk binnen in Midwolda

Geplaatst door Bill op 10 okt. ’13  |  7½ jaar actief op Marktplaats

Schilderbedrijf P.P. de Vries Schilderwerken is een zeer professioneel bedrijf tegen een redelijk tarief in de huidige crisis. Het totale binnenwerk is verzorgd door de hr. de vries en is ons uitstekend bevallen. Ook qua omgang een dikke plus!! Een ding is zeker: Wij hoeven ons geen zorgen meer te maken over een schilder……………………….mvg Fam. Eiken

 

Dank u voor de leuke reactie, zal in de toekomst voor U klaar staan! mvg

 

 Kozijnen/deuren buitenom in Nieuwe Pekela

Geplaatst door Sylvia op 08 okt. ’13  |  5½ jaar actief op Marktplaats

Wij zijn erg tevreden over “onze” schilder Piet de Vries! Toen wij hem belden voor een offerte, hadden wij die diezelfde avond nog in de mailbox en het was de scherpste prijs van de 3.Hij schildert erg netjes en is gewoon te vertrouwen! Wij hoeven niet lang na te denken wie de volgende klus bij ons komt verven!Paul en Sylvia Dijkstra

sylvia dijkstra

hallo paul en Sylvia ik kijk al uit naar de volgende klus!! bedankt.

 

 schilderwerk in appingedam

Geplaatst door jolanda op 10 sep. ’13  |  8½ jaar actief op Marktplaats

Piet is een persoon die zijn afspraken nakomt, werkt netjes.
Ga zo door.bedankt

 

 buitenschilder woning en garage in veendam

Geplaatst door carlodekens49 op 10 sep. ’13  |  11 maanden actief op Marktplaats

Piet heeft ons huis op en top opgeknapt. Wij kunnen het oude huis niet meer terug. Hij is een fijne vent in de omgang en zit vol met humor. daarnaast heeft hij verstand van zaken!! We zijn echt trots op je en zijn blij dat wij jou als schilder gekozen hebben uit die 5 andere!!

 

 Behangen, schilderen in Drouwen

Geplaatst door Lente op 25 mei ’13  |  2 jaar actief op Marktplaats

Piet hebben wij via Markplaats gevonden. Eerst telefonisch contact, afspraak bij ons thuis (beoordeling klus) en toen een offerte. Piet kwam voor het behangen van drie kinderkamers en mn door zijn scherpe prijs en vooral het vooraf komen kijken en beoordelen heeft ons direct een goed gevoel gegeven. Drie dagen behangen en onze kinderkamers zien er geweldig uit. Vakwerk !!! zo tevreden dat Piet na opleveren klus van ons eens om het huis mocht lopen om te kijken of hij daar ook een scherpe offerte kon maken. Die was ook weer scherp, maar wij hadden gewoon vertrouwen in zijn vakwerk. Dat gaf de doorslag. Piet had direct de deal binnen en nu hebben wij drie schitterende kinderkamers en ons huis is klaar voor de zomer en de komende jaren. Ook komt Piet volgend jaar nog even terug om de boel te inspecteren. Zeer tevreden, vakwerk, afspraak is afspraak, gezellig gezelschap, vertrouwen. De volgende klus is Piet weer onze schilder, behanger !!!

 

 Schilderwerk in Stadskanaal

Geplaatst door chris op 09 mei ’13  |  4½ jaar actief op Marktplaats

Wij hebben Piet via Markplaats gevonden, en zijn zeer tevreden over het verloop van de werkzaamheden, afspraken, duidelijkheid, en natuurlijk het eindresultaat!Piet heeft bij ons het buitenwerk van de kozijnen en boeidelen geverfd, wij hadden direct een goed gevoel erbij toen Piet het te maken werk bij ons kwam bekijken het was zeer duidelijk en hadden snel reactie via de mail wat het ons ging kosten en wanneer de werkzaamheden uitgevoerd zouden worden.Tijdens de werkzaamheden hebben wij totaal geen problemen ondervonden, geen rommel om het huis alles netjes aangeveegd en opgeborgen, vriendelijk en duidelijk overleg met oog op planning en de werkzaamheden,
kortom zoals het hoort!

Na de werkzaamheden kwam Piet nog even langs en bleek dat hij over 2 jaar nog even komt om al het schilderwerk te inspecteren en dat we nog 3 jaar garantie hebben!

we hebben al veel positieve reacties gehad van omwonenden op ons schilderwerk ons huis is totaal anders geworden! wij zijn zeer blij dat we Piet via Marktplaats gevonden hebben!

Prijs en kwaliteits verhouding is uitstekend!
Piet is een echte aanrader als schilder!

NOG ENKELE REFERENTIES

 hele woning geschilderd in Stadskanaal

Geplaatst door A van der Heide op 25 apr. ’13  |  7½ jaar actief op Marktplaats

Wij zijn heel tevreden over het schilderwerk en het behangen van Piet. Alle vertrekken in het huis moesten geschilderd geworden, de plafonds zijn gesausd en er werd behangen. De afwerking is perfect gebeurd en wij hebben alleen maar lof voor Piet. Hij levert prachtig werk en is iemand die steeds maar doorwerkt en alles is keurig gedaan. Petje af.

 

 Verfwerk deuren en kozijnen in Valthermond

Geplaatst door V keeken op 07 apr. ’13  |  2 jaar actief op Marktplaats

Hoi Piet
Fijne schilder levert prima werk, kortom een aanrader,Piet bedankt!

 

 witten kamer, hal en trapgat. in Tiendeveen

Geplaatst door Gerrit van der Kolk op 07 apr. ’13  |  6½ jaar actief op Marktplaats

Piet is een prettig persoon die goed werk aflevert. Hij houdt zich aan afspraken en overlegt als er keuzes gemaakt moeten worden.
Het was onze eerste klus met Piet maar als het aan ons ligt niet de laatste.

gerrit van der kolk

 woonkamer en hal sausen in Musselkanaal

Geplaatst door geertjan op 30 mrt. ’13  |  1 jaar actief op Marktplaats

hallo Piet,Wil toch iets schrijven over je werk. ten eerste vonden wij het prettig je over de vloer te hebben! je was die dagen dat je bij ons geweest bent altijd stipt op tijd en we hebben leuke gesprekken gehad. je hebt een goed luistered oor. Over je werk: je bent een prima vakman en  ruimt alles keurig op. Zoal je in je advertentie zelf al oms schreef: geen nawerk. Wij zijn blij met onze nieuwe kleuren in ons huis en we gaan je zeker de volgende keer bellen voor de volgende klus. Nog bedankt!!

 

 witten, behangen en schilderen in Groningen

Geplaatst door w.vermaning op 10 dec. ’12  |  7½ jaar actief op Marktplaats

Piet de Vries heeft bij ons het plafond in de hal en in de kamer gewit. Heeft in de gang en in de kamer behangen en tot slot deuren en kozijnen geschilderd van geel naar grijs. Hebben drie dagen twee mensen over de vloer gehad en is ons uitstekend bevallen. Goed werk geleverd Piet.Ria en Wim Vermaning

 

 trap van blank naar RAL 9010 kleur in Groningen

Geplaatst door Marchien wijnho;ds op 10 dec. ’12  |  1½ jaar actief op Marktplaats

Onze schilder, piet, komt al jaren bij ons over de vloer in groningen. Wij vonden het nu wel eens tijd om iets over hem te schrijven! Piet is een enthousiaste, vrolijke man. daarnaast bezit hij humor. Over zijn vakmanschap zijn we kort: Vakbekwaam, hij verstaat zijn vak goed en daarnaast heeft hij goede ideen. Wij willen nooit geen andere schilder meer!!piet nog bedankt voor onze mooie trap en tot de volgende keer!marchien en jos

 

 hal/trapopgang/overloop in Bedum

Geplaatst door boot op 06 nov. ’12  |  4 jaar actief op Marktplaats

Beste Piet.
Nu voor de 2e keer bij mij geweest. Eerst buitenwerk en nu 3 dagen binnen.
Zeer tevreden en gezellig!Iedereen die komt kijken is positief.Op naar de volgende klus

carlo dijkema

groet Carlo Dijkema

 

 opknappen zolder in groningen

Geplaatst door VERKOOP HW op 05 okt. ’12  |  1½ jaar actief op Marktplaats

Schilder piet de vries heeft onze zolder opgeknapt, waar hij vooraf advies gaf. Wij waren het er niet zo mee eens en hebben het aan hem overgelaten. het resultaat is verbluffend! strak met accenten. Piet de vries is een rustige man en weet waar hij over praat. vakman 1ste klas! we gaan hem bij de volgende projecten zeker inzetten!!

 

 sauzen woonkamer in Gasselternijveen

Geplaatst door Schuiling op 21 sep. ’12  |  7½ jaar actief op Marktplaats

Het uitvoeren van sauswerk in de woonkamer is door ons na een goed advies aan Piet de Vries gegund. Hij kwam serieus over toen hij de klus kwam opnemen en kwam snel met een gespecificeerde offerte. Ik had meerdere aanbieders gevraagd, maar Piet de Vries had veruit de beste indruk achter gelaten en kwam zijn afspraken ook na. Deze week twee medewerkers van Piet over de vloer gehad die alle wanden en plafond in een dag voorzien hebben van een nieuwe saus laag. Keurig, strak en netjes gewerkt. Kortom tevreden over geleverde diensten. Wij kunnen Piet de Vries aanbevelen…

 

 Binnenschilderwerk in Veendam

Geplaatst door Schellekens op 08 mrt. ’12  |  9 jaar actief op Marktplaats

Wij zijn ZEER tevreden over Piet de Vries!
Piet heeft bij ons veel schilderwerk in huis uitgevoerd en dit heeft hij zeer bekwaam, correct, netjes en goed gedaan.Wij hadden eerst 2 andere schilders in huis maar deze hebben wij moeten wegsturen omdat ze het schilderwerk niet naar tevredenheid uitvoerden. Toen kwamen we in contact met Piet en hij liet zien dat er toch nog hele goede schilders zijn voor een goede prijs.
Wat ons betreft niemand anders dan Piet voor ons schilderwerk; hij wordt dan ook onze vaste schilder!Daarnaast is Piet erg leuk en prettig in de omgang, zeer betrouwbaar en denkt echt goed mee voor oplossingen!

Wanneer u een zeer goede schilder zoekt voor een goede prijs: STOP met zoeken en bel Piet de Vries!! Wij hebben veel schilders ‘over de vloer’ gehad maar Piet is veruit de beste!

 

renee schellekens

Met vriendelijke groeten,
René & Mariëlle schellekens

 

dank je wel Rene en mariellehet was leuk om bij jullie te werken!!groeten

piet

 

 Sausen wanden en plafonds in Groningen

Geplaatst door Schoonderbeek op 16 jan. ’12  |  9 jaar actief op Marktplaats

Piet de Vries heeft bij ons wanden en plafonds gesausd in woonkamer en keuken. Dat is naar volle tevredenheid verlopen. Het schilderwerk ziet er uitstekend uit, Piet werkt heel netjes en secuur, komt gemaakte afspraken na en zijn tijdsinschatting vooraf was accuraat. Daarnaast hanteert hij alleszins redelijke tarieven. Kortom: zeker aan te bevelen!

 

 schilder in Onstwedde

Geplaatst door yanmulder op 02 okt. ’11  |  2½ jaar actief op Marktplaats

Ook dit jaar heeft Piet onze kozijnen geverfd. We zijn er heel tevreden over!

 

 woonkamer + keuken renoveren in stadskanaal

Geplaatst door moessie53 op 18 sep. ’11  |  7½ jaar actief op Marktplaats

Fam Schipper——————————————————————————–We hadden een offerte door dhr de vries laten maken en voor acc bevonden.
hij zou ongeveer 3dgn werk hebben.
enkele dingetjes buiten de afspraak was geen probleem,en alles was in 3dgn klaar.
we hebben een perfecte kamer gekregen.
het was zeer leuk werken met de vries.
bedankt Piet.
vrg. fam Schipper
18-09-2011

 

 Buitenschilderwerk in Stadskanaal

Geplaatst door john.smit op 28 jul. ’11  |  3 jaar actief op Marktplaats

Piet heeft bij ons het buitenschilderwerk gedaan. We zijn hierover heel tevreden.Hij heeft de klus aangenomen tegen een vaste prijs. Dat is wel zo prettig, want dan word je achteraf niet geconfronteerd met financiële tegenvallers.Ook kwam hij op aaneengesloten dagen, waardoor de klus snel was geklaard. Dus hij heeft niet allerlei klussen tussendoor gedaan, waardoor je als klant weken in de rommel zit.

Piet communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na. Wij hadden met hem een prettig contact.

Het huis zit netjes in de verf. Ook heeft hij totaal niet geknoeid met verf. Ook dat hebben wij in het verleden wel anders meegemaakt. Bovendien hebben we 3 jaar garantie gekregen.

Natuurlijk niet onbelangrijk: Piet rekent redelijke prijzen. Dat heeft mij ertoe bewogen het huis niet zelf te verven, maar het buitenschilderwerk uit te besteden. Daar heb ik geen moment spijt van gehad.

 

John bedankt voor je schrijven!!Piet

 

 Buitenwerk in Gieten

Geplaatst door Hans.Hut op 07 jun. ’11  |  3 jaar actief op Marktplaats

Ik ben zeer tevreden over PP de Vries Schilderwerken. Van begin tot het einde verliep het contact met Piet zeer soepel. Piet komt zijn afspraken na. Het resultaat van het schilderwerk was uitstekend en van een kwalitatief hoog niveau. Toen Piet aan het schilderen was, stond er een harde wind, waardoor er veel stof op de geschilderde deur kwam. Piet gaf zelf aan dat hij hier niet tevreden over was en kwam het binnen 2 weken weer herstellen. Ik ben een zeer tevreden klant en zal een volgende keer Piet weer inschakelen.

hans hut

 Schilder in Stadskanaal

Geplaatst door Van Gool Music op 03 mrt. ’11  |  6½ jaar actief op Marktplaats

Heel graag willen we je bedanken voor het geweldige schilderwerk bij ons. We krijgen voordurend positieve reacties van vrienden en familie over de kwaliteit.. Daarnaast was het ook nog eens erg gezellig om je over de vloer te hebben!Ontzettend bedankt, Je hebt onze verwachtingen meer dan overtroffen!Met vriendelijke groet,

Jack!

 

Jack, bedankt voor je reaktieUiteraard heb ik ook met veel plezier bij jou gewerkt!!P. de Vries

 

 schilder in Groningen

Geplaatst door jacdirk op 18 feb. ’11  |  8½ jaar actief op Marktplaats

Afgelopen dagen is Piet werkzaam geweest in ons huis in Groningen. Natuurlijk waren we erg benieuwd hoe het uit zou pakken..een schilder via internet inhuren… Dit bleek in het geval van Piet een erg goede keus geweest te zijn!Piet is:Een fantastische schilder.
Een vakman met oog voor detail.
Stipt.
Erg betrokken bij het schilder project van de klant (natuurlijke onze persoonlijke ervaring:)
Een uiterst prettige man om over de vloer te hebben!

Kortom wij waren/zijn erg blij met de samenwerking en het resultaat daarvan!

Piet bedankt!

 

 complete woning binnenwerk in Gieten

Geplaatst door geeltje op 28 jan. ’10  |  8½ jaar actief op Marktplaats

de heer de vries heeft bij mij uitstekend werk vericht, ik ben dan ook zeer tevreden over zijn werk. Niet alleen over zijn werk,maar ook als persoon: representatief, vriendelijk en vlot in zijn babbel. kan goed omgaan met mensen.een aanbeveling waard!!!

 

 boven/beneden verdieping in de verf in Emmen

Geplaatst door Lisa op 23 jan. ’10  |  9 jaar actief op Marktplaats

Piet is ruim 4 dagen bij mij aan het werk geweest en heeft al het schilderwerk netjes afgeleverd. Ook reparaties aan deuren en kozijnen waren ook geen probleem. Nadat hij de bovenverdieping klaar had heb ik bij kleine verbouwwerkzaamheden de pas geschilderde verf beschadigt. Dit was geen probleem en Piet heeft alles weer netjes bijgewerkt. Ik ben erg tevreden over het geleverde werk en zijn kwalitieiten. Hij is aardig, op tijd en altijd vriendelijk! Tot een volgende keer.Ellis

 

 Zowel Buitenwerk als Binnenwerk in Onstwedde

Geplaatst door bert_jan op 28 dec. ’09  |  4½ jaar actief op Marktplaats

Ik maak al heel lang gebruik van de diensten van Piet als schilder. Hij heeft bij mij zowel buiten als binnen geschilderd en moet concluderen dat hij vakman 1ste klas is.In omgang zeer beleefd en vriendelijk en komt zijn afspraken altijd na.Piet is inmiddels mijn vriend geworden en is zeer betrouwbaar. ik begrijp dan ook niet waarom deze vos hieronder zo negatief over piet kan schrijven en beoordeel dat dan ook op onkunde en naief. Een ding is zeker: Ik wil geen andere schilder. Piet bedankt.

 

 slaapkamer geverfd in hoogezand

Geplaatst door ozcanmirjam op 08 dec. ’09  |  4½ jaar actief op Marktplaats

piet heeft vandaag onze slaapkamer geverfd,en het is super mooi geworden.we zijn dik tevreden.een echte aanrader.veeel succes verder en tot een volgende keer

 

 Schilderwerk van het hele huis. in Groningen

Geplaatst door sjoanroy op 02 dec. ’09  |  6½ jaar actief op Marktplaats

Ik plaats mijn zeer positieve beoordeling om de volgende redenen:
– Het ging om een grote klus waar haast bij nodig was maar met een goede kwaliteit.
– Dit is door P.P. de Vries schilderwerekn uitstekend uitgevoerd.
– contact:: vriendelijk, altijd goed overleg waar naar ons geluisterd werd.
– afspraken worden nagekomen, tijdschema goed gevolgd en ondanks de haast alles was mooi op tijd klaar.
– het werk werd met goede kwaliteit afgeleverd. Nu bijna 2 jaar later, zijn er geen problemen naar voren gekomen. Er werd hard gewerkt. Goede kennis van zaken.
– We krijgen regelmatig positief commentaar van vrienden over het mooie schilderwerk.

 

  in

Geplaatst door karel1948 op 27 nov. ’09  |  4½ jaar actief op Marktplaats

Piet heeft bij ons binnen de trap geverfd.Wij zijn zeer tevreden. Piet is een vakman en hij weet waar hij over praat. Geeft goed advies.

 

 in

Geplaatst door K.N op 26 nov. ’09  |  4½ jaar actief op Marktplaats

Het schildersbedrijf P de Vries heeft bij ons vorig jaar het hele huis geschilderd,en prima werk geleverd.Ook voor de nazorg
geeft hij zijn woord,en doet het ook.
Zijn afspraken komt hij na,en zorgt voor verder onderhoud.Wij kunnen hem zeker bij
u aan bevelen.
K.N.R. Alteveer.

 

  in

Geplaatst door R.D op 17 nov. ’09  |  6½ jaar actief op Marktplaats

Piet de Vries is een vakman!
Vorig jaar heeft hij mijn huis geschilderd, prima resultaat en hij is een harde werker.
Ik kan hem zeker aanbevelen, zijn werk staat voor kwaliteit, een gegarandeerd resultaat.

 

  in

Geplaatst door Wilts op 16 nov. ’09  |  8½ jaar actief op Marktplaats

Jacob en Fenny WiltsAl een aantal jaren doet Piet het schilderwerk aan ons hotel “de Waalehof” wij kunnen niet anders zeggen, hij is goed en betaalbaar. Ga zo door Piet want wij willen je niet graag missen als schilder.

 

  in

Geplaatst door z.wilts op 14 nov. ’09  |  4½ jaar actief op Marktplaats

Piet heeft ons huis afgelopen zomer geschilderd. Hij heeft goed werk geleverd en we zijn erg tevreden over het resultaat.

 

  in

Geplaatst door reneeprins op 11 nov. ’09  |  4½ jaar actief op Marktplaats

Sinds 8 jaar wonen wij in een voormalig schooltje in Sellingen. Al vele jaren mogen wij rekenen op de zeer professionele inzet van Schildersbedrijf P.P. de Vries Schilderwerken.Bij zijn ” Vakmanschap is Meesterschap” draagt hij ook betrouwbaarheid en accuratesse hoog in het vaandel.Een aanbeveling onderschrijven wij dan ook.

 

  in

Geplaatst door Knolhoff op 04 nov. ’09  |  5 jaar actief op Marktplaats

Het buitenhoutwerk van ons huis is door dhr. de Vries netjes en vlot geschilderd.
Ook een onduidelijkheid in de communicatie werd professioneel en zeer klantvriendelijk opgelost.

 

  in

Geplaatst door H.Hooyer op 03 nov. ’09  |  5½ jaar actief op Marktplaats

H Hooyer
Heb goede ervaring met Peter.
levert keurig werk af en komt zijn afspraken altijd na, of belt iendien er wat tussenkomt altijd af.
heeft ons huis volledig in onderhoud en wij hebben er geen omkijken naar.

 

  in

Geplaatst door H.Hooyer op 03 nov. ’09  |  5½ jaar actief op Marktplaats

Ben ook zeer tevevreden over Peter.
Komtzijn afspraken na en belt als er wat tussen komt ook van te voren af.
Je weet waar aan je aan toe bent.
Schilderwerk is netjes en hij zorgt voor
We hebben er zelf geen omkijken meer na.

 

  in

Geplaatst door Karmelk op 03 nov. ’09  |  6 jaar actief op Marktplaats

Ben zeer tevreden over dit schildersbedrijf, wordt serieus gewerkt, het schilderwerk wordt prima afgeleverd.
Schilderwerk wordt later in het jaar nog nagelopen, bij calamiteiten ” zonder kosten ” verholpen, prima.
Gedegen kennis bij advisering.
Afspraken worden bij dit bedrijf tenminste nagekomen.
Dit bedrijf is zonder meer aan te bevelen

 

  in

Geplaatst door Poving op 03 nov. ’09  |  4½ jaar actief op Marktplaats

Heb redelijk vaak zakelijk contact gehad met Piet. Hij is een man van zijn woord. Ik kan hem zeker bij u aanbevelen.

verder onderhoud van de woning.

 

Dit zijn officiele beoordelingen van Marktplaats