Over mij (Piet de Vries)

Hallo, mijn naam is P.P. de Vries,

Foto Piet de Vries

Piet de Vries

in de volksmond noemt men mij gewoon Piet. De twee P’s heb ik gekregen van mijn ouders. Veel mensen vragen mij waar die tweede “P” voor staat. Ik geef dan als antwoord: Plezier! Of Precies!..
Ik ben al zo’n 25 jaar bezig in het schildersvak en doe dit nog altijd met veel plezier. Mijn vestigingsplaats is Stadskanaal, de bijna langste gemeente van Nederland. In April 1959 zag ik voor het eerst het levenslicht in Stiens ( vlakbij Leeuwarden) en vandaar uit verhuist naar Papendrecht en Gieten, waar ik mijn jeugd heb doorgebracht. Na de MEAO hebben afgerond had ik mijn draai gevonden bij Udema Gieten, als Logistiek medewerker. Aangezien het bedrijf ging sluiten heb ik er voor gekozen om schilder te worden, na enkele opleidingen ben ik voor mezelf begonnen in Stadskanaal. Momenteel werkzaam als schildersbedrijf “De Vries Onderhoud“.

Mijn specialiteiten liggen voornamelijk in het schilderen van woonhuizen zowel binnen als buiten. Als het mooi weer is gaat mijn voorkeur uit naar buitenschilderwerk, zie dan altijd vele blije mensen!

Ontstaan Schilderpret website

Het idee van de Schilderpret website is ontstaan tijdens het uitoefenen van mijn werk. Tijdens het werk hoor ik veel signalen van klanten: o.a. : ” zou mooi geweest zijn, als ik het zelf had kunnen doen” of ” Als ik het zelf had kunnen doen had ik veel geld bespaard!”..

Dit zette mij aan het denken om hiervoor een site te maken. Een website om mensen te helpen met het leren schilderen en waarbij het plezier voorop staat. 
Hiervoor heb ik uiteindelijk de naam SchilderPret bedacht. Om mijn service verder te kunnen uitbreiden heb ik ook een online verfwinkel gelanceerd waar ik persoonlijk favoriete producten aanbiedt. Zo weten bezoekers dat ze het juiste materiaal in huis halen om het gewenste resultaat te kunnen behalen.. Naast een YouTube kanaal heb ik ook sinds kort ook een forum laten bouwen zodat bezoekers onderling vragen en kennis uit kunnen wisselen. Momenteel heeft Schilderpret al zo’n 1000 bezoekers per dag en het geeft mij een enorme voldoening dat ik met mijn passie zo veel mensen kan helpen.

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat of meedoet op het forum

Veel Schilder Pret gewenst!

Groet Piet.


De Vries Onderhoud

Steenbreekstraat 40
9502 AV Stadskanaal
Nederland

(geen bezoekadres)

KvK 02093095

Telefonisch bereikbaar (Ma-Vr 10.00 – 17.00) op:

Tel: 06-52395384

Delen wordt gewaardeerd