Verf kleurtesters

door Piet de Vries | Geupdate op:  6 augustus 2019

De beste schildertips & acties direct in je mailbox?

Schrijf je in en ontvang als eerste mail ons gratis ebook "schildertechnieken in je huis"

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie
Wil je nog meer gratis advies krijgen? Ontvang een aantal vrijblijvende en gratis offertes van onze collega schilders:
flexa-kleurtester

Een kleur-tester van Flexa

Kleurtester: Het kan soms lastig zijn een kleurkeuze te maken. Er zijn zoveel trendy kleuren en mooie opties. Een kleurtester, ook wel een color sample genoemd, kan een uitkomst zijn. Een kleurtester is een kleine proefverpakking die je thuis kunt testen op het gewenste oppervlakte. Ook zijn deze kleurtesters erg makkelijk om extra op voorraad te hebben om eventuele beschadigingen van het schilderwerk bij te werken. Naast kleurtesters kun je ook de verfkleur kiezen met behulp van een kleurwaaier en/of kleurstalen.

Klik hier om kleurtesters en kleurstalen te bekijken

Flexa kleurtesters

Één van de meest populaire verfmerken, Flexa, heeft een handige kleurtester met ingebouwde roller. Flexa staat bekend om zijn jaarlijkse trendkleuren die bijna altijd aanslaan. De Flexa kleurtester is te koop bij de bouwmarkt maar ook online te bestellen. Een kleine uitgave maar dan weet je wel wat je in huis haalt. Het gebruik van een kleurtester geeft je de mogelijkheid om exact te zien hoe een kleur er uitziet als hij opgedroogd is op de betreffende ondergrond.

Kleurtester kopen

Er zijn kleurtesters van verschillende verfmerken te koop maar die van Flexa zijn het meest populair. Zoals gezegd is Flexa trendsetter als het om interieurkleur gaat. 

Klik hier om het aanbod kleurtesters te bekijken

Video over kleur samples

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Je kunt HIER mij een vraag stellen.
Ook als klant in mijn verfshop help ik je graag met persoonlijk advies!

Succes en veel schilderpret

Gr. Piet de Vries

Welkom bij Schilderpret, het blog gestart door Piet de Vries, ruim 25 jaar schilder van beroep. Schilderpret was gestart om mensen te adviseren bij het schilderen in en om het huis. Op dit blog deel ik schildertips en ervaring.