Voorbeeld van een offerte voor schilderwerk

Piet de Vries Tips Plaats reactie

Voorbeeld offerte schilderwerk

Wanneer je zelf echt niet kunt schilderen of je hebt er totaal geen tijd voor, dan kun je beter een offerte van een schilder of schildersbedrijf aan vragen. Een offerte schilderwerk voorbeeld is dan handig als je weet waar je op moet letten. Als je dan vooraf weet waar je op, moet letten kan je sneller een beslissing nemen om het werk uit te laten voeren. Vraag altijd minimaal 3 offertes aan zodat je goed kunt vergelijken. Neem dan een beslissing op uurtarief, prijs, offerte schilderwerk voorbeeldvakmanschap en referenties.

Voorbeeld offerte binnenschilderwerk 

Als je voor je muren, plafonds, deuren, kozijnen een voorbeeld wilt hebben moet er zaken in staan die duidelijkheid geven over de in houd. Er moeten deofferte schilderwerk binnen volgende zaken in staan: De gegevens van het bedrijf. Deze zijn belangrijk zodat je op het internet na kunt checken of dit wel een officieel bedrijf is. Vervolgens moet de volgende zaken benoemd zijn: prijzen van loon, materiaal, btw en totaal prijs. Let hier wel op het btw tarief. Huizen die ouder zijn dan 2 jaar mogen een zes procent tarief hanteren, zowel op het loon als het materiaal. Daarnaast moet er een omschrijving staan van de werkzaamheden, welke producten er gebruikt worden bij zowel het voorwerk en de afwerking.

Voorbeeld offerte buitenschilderwerk

offerte schilderwerk buiten

In principe gelden dezelfde voorwaarden als bij binnenwerk. Echter de offerte op zich moet dan wat gespecifeerder zijn. Voornamelijk de uitvoeringen van het werk zelf. Immers buiten heb je te maken met weersinvloeden. Het voorwerk is dan ook zeer essentieel. Ook de keuze van de verf is een belangrijk punt hierin. Daardoor krijg je een beter inzicht van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Ga zelf vooraf ook kijken wat de punten zijn die extra aandacht nodig hebben. Noteer deze op een klad en controleer of dat bedrijf dit ook heeft vermeld. Op dat moment op je mooi vergelijksmateriaal.

Bestek van schilderwerk

Voor het buitenschilderwerk hoort een bestek. Een bestek houdt in dat daar elke detail wordt omschreven. Om maar een voorbeeld te noemen over de pinten die jij genoteerd heb wat extra aandacht nodig heeft. In een bestek staat dan omschreven welke procedure wordt gemaakt om deze punten te herstellen met de nodige garanties.Ook productnamen en omschrijving van het product staan in een bestek. Wat verder aan orde komt is de geschatte werktijd, specificatie materialen, datum uitvoering, datum oplevering en de garantie wordt uitvoerig besproken.Schilderwerk-offerte-voorbeeld

 

Voorbeeld van een offerte voor schilderwerk
4.4 (87.5%) van 16 Beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *