Waarom kiezen voor renovlies behang?

Piet de Vries Schildertips & Verfadvies

Wanden schilderen
Een goedkope schilder met het wintertarief

Renovlies behang

Ga je verhuizen of je huis helemaal omgooien. En je kan niet kiezen tussen renovlies en glasvezelbehang dan moet je dit artikel lezen. Dit helpt je bij het maken van een keuze.

 

Wat is renovlies behang?

Is een goed alternatief voor je oude muren weer helemaal strak en nieuw eruit te laten zien. De afkorting van Renovlies is: renovatievlies. Renovlies wordt aangebracht op een kale muur. Kleine oneffenheden, gaatjes en scheurtjes worden zonder moeite weg gewerkt met renovlies behang. En zo ziet je muur er weer helemaal als nieuw uit. Onze specialiste willen je graag helpen bij het plaatsen van renovlies behang.

 

Renovlies of glasvezelbehang?

Glasvezelbehang is veel breder en is moeilijk om op sommige plekken te plaatsen maar ze hebben wel veel keuze uit verschillende soorten en het is overschilder baar. Maar ook zijn er veel mensen die allergisch zijn voor glasvezelbehang en ook slechter voor het milieu. En bij renovlies behang komt dit veel minder voor. Bij renovlies behang heb je meer keuze uit modellen. Bij glasvezel gehang heb je dit weer minder.

 

Voor- en nadelen

Renovlies is 30% goedkoper dan dat je, je muur laat stucen. En het gaat ook nog veel sneller en ook hetzelfde resultaat. Als je een muur hebt met veel oneffenheden dan zie je het met renovlies helemaal niet meer. En je hebt ook minder verf daardoor nodig dus ook minder lagen daarnaast bespaar je ook nog is geld omdat je minder verf hoeft te kopen en ook geen primer hoeft aan te schaffen dit zou voor de verf moeten. Want hoe meer lagen je doet hoe minder snel het opdroogt maar in dit geval hoef je niet veel te doen en is het zo opgedroogd waardoor je veel sneller eindresultaat hebt.

Wanden schilderen
Een goedkope schilder met het wintertarief