Win een gratis Schilder! (Winactie/YouTube Challenge)

door Piet de Vries | Geupdate op:  26 november 2018

De beste schildertips & acties direct in je mailbox?

Schrijf je in en ontvang als eerste mail ons gratis ebook "schildertechnieken in je huis"

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie
Wil je nog meer gratis advies krijgen? Ontvang een aantal vrijblijvende en gratis offertes van onze collega schilders:

Winactie: Win een gratis Schilder!

 

 

Ik ben Schilderpret begonnen om bezoekers te helpen met schilderwerk. Het leek mij handig om hierbij video’s te maken om het één en ander voor te doen en uit te leggen. YouTube was de oplossing om video’s op mijn website te kunnen zetten. Inmiddels heb ik al ruim 600 abonnees en krijg veel reacties op mijn video’s.

Een tip die ik vaak kreeg is dat ik wellicht eens een betere camera moest aanschaffen om de kwaliteit van mijn video’s te verbeteren. Eindelijk is het dan zo ver ik heb sinds kort een goede actiecamera gekocht en begin deze inmiddels onder de knie te krijgen. Ik ben dan ook steeds enthousiaster aan het filmen. Ik wil met mijn video’s natuurlijk zoveel mogelijk kijkers helpen.  Vandaar heb ik weer een winactie bedacht!

 

Winnaar van de vorige winactie (2017)

Winnaars van de vorige winactie

 

Uitleg winactie en prijs

De winaar van de winactie maak ik 1 maart bekend op YouTube dmv loting.
Ik zal vervolgens met de winnaar een datum afspreken. Op afgesproken datum zal ik een volle werkdag komen schilderen bij de winnaar. Bij de winnaar zou ik graag een foto of korte video willen maken van het schilderwerk.

Een super simpele manier om je webt... x
Een super simpele manier om je webteksten mobiel vriendelijk te maken
Voorwaarden winactie

Wat moet je doen om te winnen?

Om kans te maken op deze prijs dien je:

  1. Te abonneren op mijn YouTube kanaal
  2. Een reactie achter te laten onder de winactie video op YouTube

Dat is alles!

Welke afplaktape te gebruiken?

Wanneer ik 1 maart 1500 abonnees heb loot ik wellicht jou als winnaar en kom ik een dag gratis bij je schilderen..

Succes!

Piet

 

*Onder voorbehoud van (type)fouten

 

Welkom bij Schilderpret, het blog gestart door Piet de Vries, ruim 25 jaar schilder van beroep. Schilderpret was gestart om mensen te adviseren bij het schilderen in en om het huis. Op dit blog deel ik schildertips en ervaring.