WINACTIE

Win een gratis Schilder! (Winactie/YouTube Challenge)

Piet de Vries Schildertips & Verfadvies

Offerte schilderwerk
Dubbelzijdige tape verwijderen

Winactie: Win een gratis Schilder!

 


Ga naar Schilderpret op YouTube

 

Ik ben Schilderpret begonnen om bezoekers te helpen met schilderwerk. Het leek mij handig om hierbij video’s te maken om het één en ander voor te doen en uit te leggen. YouTube was de oplossing om video’s op mijn website te kunnen zetten. Inmiddels heb ik al ruim 600 abonnees en krijg veel reacties op mijn video’s.

Een tip die ik vaak kreeg is dat ik wellicht eens een betere camera moest aanschaffen om de kwaliteit van mijn video’s te verbeteren. Eindelijk is het dan zo ver ik heb sinds kort een goede actiecamera gekocht en begin deze inmiddels onder de knie te krijgen. Ik ben dan ook steeds enthousiaster aan het filmen. Ik wil met mijn video’s natuurlijk zoveel mogelijk kijkers helpen.  Vandaar heb ik weer een winactie bedacht!

 

Winnaar van de vorige winactie (2017)

Winnaars van de vorige winactie

 

Uitleg winactie en prijs

De winaar van de winactie maak ik 1 maart bekend op YouTube dmv loting.
Ik zal vervolgens met de winnaar een datum afspreken. Op afgesproken datum zal ik een volle werkdag komen schilderen bij de winnaar. Bij de winnaar zou ik graag een foto of korte video willen maken van het schilderwerk.

Voorwaarden winactie

  • De winnaar dient zelf voor het materiaal te zorgen.
    (Dit zal in overleg gaan, kijkende wat er nodig is)
  • De winnaar dient in Nederland te wonen in verband met reistijd.
    (Reistijd en kosten neem ik voor mijn rekening)

Wat moet je doen om te winnen?

Om kans te maken op deze prijs dien je:

  1. Te abonneren op mijn YouTube kanaal
  2. Een reactie achter te laten onder de winactie video op YouTube

Dat is alles!

Wanneer ik 1 maart 1500 abonnees heb loot ik wellicht jou als winnaar en kom ik een dag gratis bij je schilderen..

Succes!

Piet

 

*Onder voorbehoud van (type)fouten

 

Offerte schilderwerk
Dubbelzijdige tape verwijderen